MOOOAAAAAR
I'm gonaa kill the Faggot that had thenerv to send this SH*T while I was w8ing for Dr Haus.
Да им го дам на носа на тия НОВА - Vip Brother - Нека се разбие самолет в къщата им че да престане тва отвратително позьорство.
Чакам си аз сериала - Dr. Haus (тва много ме кефи) -слагам си масата, салатката, пииниту - пускам телевизора да си гледам това дето чакам от една седмица и кво - ОНЯ КЪНЧЕВ и още 1000 балъци се кефят на тая простотия - с къф акъл ще отидеш на тоя студ за да си агитка на тия ********* **** *********** ***********.
Мани ги тия Вип Брадъри бе, тва е пълна губивремка.Абсолютна простащина, който го гледа значи много е збъркал или е тотален задръстеняк да си губи времето с това предаване.
1 ББ ме изкефи самоче след това всички бяха боза сървайвари мървайвари същата история само дето и 1-вия не струваше какво да ви кажа... а за сегашния не мога да кажа много само знам ,че Росица е супер имба зле Азис харесва жени ... и е зле Катето Евро ме плаши всяка сутрин и понякога и вечерта
Публикувано на: Нед Апр 01, 2007 11:08 am
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 93 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения