|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Trigun (пролет 1998) Публикувано на: Пон Мар 26, 2012 11:56 am |
|
velush |
|
|
|
Или пък качеството на видео материала, който си гледал е било зле...за мен артът хич не е зле...може би бюджетът на ТВ сериите да е малко тънък, но в никакъв случай артът не е грозен. Или пък имаш в предвид "старомоден" ? Т.е. всичко което не по последна лъскаво-шарена чалга фИешън е зле...дааа бе... Я изгледай филма и се изкажи за неговия арт...който си е напрактика още от същото...но правено с повече пари и с по-голямо внимание към детайла.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Trigun (пролет 1998) Публикувано на: Чет Фев 07, 2019 11:17 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
И аз да се запиша в клуба на изгледалите анимето. Ako трябва да сравня с мангата, май предпочитам мангата. Макар,че историите на анимето и мангата са независими, в мангата има повече герои, ситуации, развръзки и върви доста по-интересна. А и Ваш в мангата има супер бадасс излъчване, което не го усетих в анимето някакси. Но горе-долу МадХаусите са се справили. Тези,които имат аниме култура трябва да му метнат един поглед, ако не им се чете мангата. Та къде ще срещнете фентъзи/sci-fi уестърн с уберсладурестия главен. Началото може да ви се стори инфантилно и дори скучновато на моменти, но след средата като вляха малко история в главните персонажи нещата взеха да си идват на местото. Мен ми отне доооооста време да мръдна след първите епизоди, но не е кат да не се е случвало (тип ТТГЛ) Мангата - Trigun + Trigun Maximus като цяло е идея по-препоръчителна да се насладите на всички врътки на историята и многото готини герои. Филмчето си беше Pure JOY да се гледка. Голям кеф и развлечение, но не очаквайте история и развитие или квото и да било от него.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Trigun (пролет 1998) Публикувано на: Съб Фев 09, 2019 1:42 am |
|
DiaDora |
|
|
|
МъЧ беССар Гаранция! Като човек четящ и ценящ манга-изкуството, метни и едно очо ако искаш. Не бих я препоръчала обаче на самоанимегледащи, щото няма да я оценят. Мен ма кефи повече от анимето. Особено МаксИмУса.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Trigun (пролет 1998) Публикувано на: Нед Юли 03, 2022 8:11 pm |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
KoP3Le7o написа: Hmm, looks gay. In 3D.
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|