някой може ли да ми обясни ква е тая работа с имената? нещо от рода на това, че до сега били dlice nine., пък вече ще са alice nine? та нещо изобщо не схващам...
_________________ The human whose name is written in this note shall die.
Заглавие: Re: Link: Alice Nine [Visual Kei, J-rock]
Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 10:21 pm
Gigs
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 9:42 pm Мнения: 81 Местоположение: second to the right and strait up to the morning
(h) Alice Nine и те са едни уникати обожавам ги и тях на мен лично фаворита ми е Хирото - голямо хамстерче е с тея зъбки направо рулира А новият им сингъл Senkou е уникален нямам думи :X ето линк за невиделите пълото видео на новият им сингъл http://v.youku.com/v_show/id_XMTkzODczOTY4.html съжалявам за качеството надявам се да ви хареса
Публикувано на: Вто Яну 18, 2011 7:50 pm
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
Здравейте, може ли някой да даде работещ линк за всичките им песнички, че наскоро попаднах на тяхно видео в youtube и се изненадах приятно. Много ми се иска да ги преслушам и да се пиша като част от многобройните им фенове Благодаря!!!!
Публикувано на: Съб Мар 24, 2012 4:37 pm
zdzdz
Модератор
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения