|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 04, 2006 11:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=390.jpg) |
TheExar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Orochimaru_sama написа:
Хмм, всъщност смъртността е голяма.
Последните епизоди на анимето бяха хубави. Тензен ми стана идеалът за гнусен злодей. Много, много злобен! В началото изглежда тих и кротък, но като почна да изнасилва наляво-надясно! Малей, това най-малко го очаквах!
Финалът беше наистина трогателен.
_________________ "Senkei, Senbonzakura Kageyoshi... You best be watchin', nigga."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 10, 2006 4:18 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Kagome написа: За мен това аниме ще ми остане в историята, като филмът, който ми е отнел най-много време да си го намеря и сваля всички епизоди
И аз така.
А колкото до самото аниме лично на мен ми хареса ужасно много. Всички епизоди без изклучения бяха много добри. Имаше яко мазало и много добра история, въобще имаше от всичко по-много, яд ме е само, че запечатаха очите на Геносуке и си ги отвори чак в последния епизод, обаче какво мазало направи после... Най-много ме накефиха Геносуке, Яшамару и Хьома, защото за мен те имаха най-добрите и най-откачените техники в анимето, е и тоя Тензен имаше безсмъртието ма той беше идиот!!! А края просто така тотално ме подразни, но съм свикнал вече то всички добри анимета са с такъв ши**н край, а иначе края наистина беше трогателен. Абе общо взето анимето за мен е едно от най-добрите и си заслужава да се види.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 10, 2006 11:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Я!Аз що не съм писал за Басилиск-а...
Както и да е.
За мен с Мушиши са най-добрите попадения за изминаващата година.
Басилиск е много силно емоционално аниме.Много ми хареса и типично японския бит и философия,вложени в анимето.
Определено влиза в моя топ 10 без колебания.Графиката също е много приятна и въпреки,че аниемто е с трагичен край,пленява.
Ако и филмът беше поне на 10% толквоа добър,щеше да има много фенове както анимето.
С Кеншин и Мушиши са според мен трите най-добри анимета посветени на феодална Япония.
8-мица му давам по десетобалната система.Заслужава си,гледайте го.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 08, 2007 3:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6827.jpg) |
puronegro |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 06, 2007 2:07 am Мнения: 61 Местоположение: Brasilia, Brazil
|
Анимето определено си заслужава. Честно казано не бях гледал аниме с такъв % на смъртност при геройте... доста ме учуди
Има хубава графика, интересни персонажи, страхотни мацки, убийства, кръв, изнасилвания, любовна драма, предателства... на мен лично ми направи страшен кеф да го гледам
Препоръчвам го, няма да съжаляват тези който харесват подобни анимета
EDIT: Ето ви линк откъдето може да си дръпнете всичките епизоди
http://realitylapse.com/videos/basilisk.php
Приятно гледане
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 28, 2007 12:19 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=332_1258504865.jpg) |
Karia~chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Омразата му към Kouga, която станала толко голяма, силна, блаблабла, до такава степен че не усеща болка и се ъъъъъ revive-ва, те си го казаха xP
А по темата анимето рулира *inlove^^*
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...![Изображение](http://i43.tinypic.com/2d1pt0k.gif)
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 28, 2007 1:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=58_1309505763.jpg) |
dizzy no Mizzu |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 9:11 pm Мнения: 364 Местоположение: City of Oldschoolsville
|
Orochimaru ти пък от кога стана такъв разбирач, че да поставяш подобни етикети на аниметата Нещо не ми се връзва.. Анимето си е яко за жанра.. След 12та серия някъде става бозливо, с желанието на авторите да пресъздадат романтичната драма на 2мата влюбени, но след 16ти - 17ти пак си става супер яко.. Края ми хареса, героите ми харесват, историята е яка, битките и уменията на нинджите също.. Абе дет се вика, готина губе-времка си е
_________________ Beauty fades, dumb is forever.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|