Водка^^ Всичките ми гадни напивания са били с водка о.О Вече само като я помириша ми става зле Принципно не се напивам чак толкова лесно, ама имам чувството, че водката ме реже веднага
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Мар 28, 2007 12:12 am
Sayo`
Ракия и Мастика не обичам, от всичко др се е стигало до почти промишлени количества с или без ефект, различно е, зависи от целта и настроението главно,кекеке
Един пък пихме едно мнооо ама мнооо странни коктеили с един луд ама мноо лук приятел.....май бяха с кафе,бира,водка,кола,мастика ииии май мента....като не сам сигурен за колата....май нея я нямаше....не знам ама след 5 100-грамки от тия и след това едва си станах и се прибрах....като се има предвид, че аз държа на алкохол...това напрау ме събори......ама иначе е много яко т'ва .....той му викаше бензин...не знам защо ...може би защото приличаше на такова
Публикувано на: Чет Мар 29, 2007 2:49 pm
Qninka
Регистриран на: Нед Мар 11, 2007 8:03 pm Мнения: 56 Местоположение: Sofia
trancer4o ти знаеш аз кво и как пия..не веднъж е имало пейка парти хахахах иначе май аз се напивам най-лесно с водка и джин по някой път..и мента (ако не съм пила около година..както стана предния път..) след половин шише мента разредено с не повече от 100-200мл фанта с trancer4o ни беше доста забавно
_________________ ~~~Keep The Techno Banging~~~
Заглавие:
Публикувано на: Чет Мар 29, 2007 3:06 pm
Scar
Регистриран на: Нед Мар 04, 2007 3:28 pm Мнения: 152 Местоположение: in your ass !!!
Tequila батенца... това си е амнезия в бутилка... даже я избягвам за това вече... иначе си пия Ром-че, водчица и всякакви разновидности на спирта само уиски не обичам
иначе сега карам на принципа 2 50 -ки Текила за загрявка продьлжавам с половин бира при което оставям бирата довьршвам текилата взимам едно вино довьршвам и него и може да се каже че немога да стана остава някои напушляк да мине и да ми каже дрьпни си и вече удрям тотал SCORE
да ставаш OVER 9000
колкото до мен от скоро ряскам само уиски пък и що не в бара дето бачкам вече 4 месеца не съм бутнал по-ндолу от Грантс(тва от марките ми е най шибано)
и не се хваля но от Дъмпали-Мъмпали,джонита,джакове и тем подобни...
най-много ми харесва Джим Бийм - малеее направо го моря тоя бърбан и като се напия-на другия ден няма главобол братче ахахахахахха
ееххххххххх Уискито му е майката
Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 5:56 pm
Spokesman Of Madness
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
Като направя няколко поредни Вейпър Локове на пълни 50ки абсент и съм..... много труп.За тея който не са запознати вейпър лок в случая е да запаля повърхноста на абсента и да захлупя чашката с друга.След това изпивам 50те на екс и с нещо като "фунийка" дърпам изпаренията които са останали от горенето в другата чаша.
_________________ Fuck this shit...
Заглавие:
Публикувано на: Пет Фев 01, 2008 6:00 pm
ThundeR
RyuKo FanSubs
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
Мога да пия почти всичко в промишлени количества+смесване като след това мога даже да се прибера.
Но веднъж опитам ли даже глътка Джин падам в несвяст незнам само този алкохол ми действа така-последния път бях почти 2 денонощия без спомен какво съм правил(казаха ми че съм спал цял ден след това)бели черни петна ...никога повече джин
иначе др. става
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения