|
Дата и час: Пон Фев 03, 2025 1:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail (есен 2009) Публикувано на: Вто Мар 20, 2012 1:07 am |
|
axuma |
|
|
|
Kudrokoska написа: *няма да чета спойла, няма да чета спойла, няма да чета спойла!* И аз само т'ва си повтарям ^^ Иначе 122 беше доста емоционален, хареса ми С нетърпение очаквам да видя к'во става после, щото не чета мангата...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail (есен 2009) Публикувано на: Чет Мар 22, 2012 12:44 am |
|
tracK |
|
|
|
Изгледах всичко за 4 дни . Нито за секунда не превъртях. Не усетих къде са филърите . Много приятно, много забавно аниме, а и на всеки 20-на серии настръхваш до костите от екшън и драма ... Най-много ме изненада 122 серия . Добре, че не играх честно и погледнах някое друго спойлерче, че иначе не знам... . А въпроса сега е : Какво по дяволите ще правя сега като епизодите свършиха, и вече няма да мога да гледам по 15-20 на вечер ? Edit: Избрах си едно, както ми препоръча . То е Gungrave (Доста обещаващи неща прочетох за него, а и доста хора го слагат в личният си топ5) . Дано остана доволен .
Последна промяна tracK на Чет Мар 22, 2012 2:45 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail (есен 2009) Публикувано на: Чет Мар 22, 2012 11:59 am |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
^ Избираш си едно от тези анимета и пак се зарибяваш.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fairy Tail TV/Movie/OVA (есен 2009) Публикувано на: Чет Мар 29, 2012 10:21 pm |
|
Neychev |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 13, 2008 5:19 pm Мнения: 385 Местоположение: Nosgoth
|
Ох след ендинга на толкова анимета...това е последната ми надежда да не сврършва скоро и любимото ми анименце в момента... Нацу ис бек... значи всичко е ОК И филма ооооо да...ще се чака с нетърпение.. btw ето една manga/doushinji за Натсу и Луси много яка doushinji by Rocktuete Natsu x Lucy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|