|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Пет Мар 16, 2012 7:45 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Хм, това ще го мерна . Пък и нещо екшънско ми се гледа.
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Пет Мар 16, 2012 7:49 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
въх, кви са лоши... определено ще му дам шанс, но ако анимето е добро колкото картинката... ще пада смях.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Пет Мар 16, 2012 7:53 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Йес бе, почти двете томчета от мангата са страхотни. Сега ще има шанс да се захванат да я преведат цялата. Или поне да я видим в аниме вариант. Това задължително ще го гледам. Спирале, постера подлъгва.
Последна промяна WrathOfGod на Пет Мар 16, 2012 8:06 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Пет Мар 16, 2012 8:05 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
нави ме да го почна сериозно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kingdom (пролет 2012) Публикувано на: Пон Мар 19, 2012 11:04 am |
|
velush |
|
|
|
Цитат: Изминали са милиони години от както боговете и хората са вървели заедно. Егати историческото събитие. Момченцата от плаката също изглеждат адски анахронично...и нелогично в ролята на свирепи войни... За мен "историческо" значи "по исторически събития" или поне сюжетът му да не противоречи с епохата, в която се развива действието. Примерно Sengoku Basara дето е с герои от историята на Япония...които вършат съвсем различни противоречащи и неща, не е историческо. Rounroni Kenshin - не противоречи на историята и предава духа на епохата много добре...но пък представя някакви абсолютно невъзможни jutsu-та...затова пак не го водя "историческо". Гледайки плаката и описанието на Kingdom си вадя (спекулативен) извод, че авторите не са наблегнали на историческата достоверност. Може би този извод е грешен, но така ми изглеждат нещата в момента. Ако дефиницията за "историческо" е "там някаква история, която уж се е случила преди време", значи и Star Wars е историческо - A Long Time Ago, In A Galaxy Far, Far Away...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|