|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:59 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Мар 17, 2012 9:44 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Хахха забавен чаптър, сцените с главата и Чопър и Нами с децата са лол голям А Трафългар какви тайни пази, че ще се думка с Смоукър сега и ще ги трепи/поробва ? И на пръстите му пише "смърт"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Мар 19, 2012 10:01 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Sabo e тоя който е наел Донкихоте, от Мариджоя, оная сянка с която той говореше и нежно му обясни, че той не им е пионка, а го прави щото е луд. Ще се радвам да е революционер; А не мисля да е убивал и един човек с тая негова способност Мнооого интересно какви мотиви има толкова да защитава Лъфи. Но ми е сууупер готино да видя как се е развил за това време Тук не би трябвало да има битка, все пак Смоуки е дооооста по-напред с материала. Ще хвърли кораба върху неговите хора, той ще трябва да ги спаси и през това време ще фъсне след наще да им се кара
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Мар 19, 2012 12:15 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Цитат: Sabo e тоя който е наел Донкихоте, от Мариджоя, оная сянка с която той говореше и нежно му обясни, че той не им е пионка, а го прави щото е луд. Само където в анимето се оказа дядка с мустак.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 21, 2012 3:49 pm |
Hajutze |
|
|
|
Той кво направи сега с наш'те ... смени им телата ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 21, 2012 3:49 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Law ги разсипа всички, до които се докопа . Сега да видим нашите какво ще правят с тези разменени души . Санджи ще се побърка отново.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|