|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 14, 2012 3:49 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Добър чап, особено втората половина и Law как им взе кораба , сега да видим дали Law и Smoker ще се сбият. Дано дано дано .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 14, 2012 5:20 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Имам чувството,че и Ода не знае какво прави вече.То не беше говореща глава,то не бяха някакви ненормалници с маски,то не бяха маринки барабар със Смоукър и Ташиги,Law,тоя-оня.Е,най-после няма ли да направи маааааааалко обяснения тука?
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 14, 2012 6:16 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
deathrazor написа: Наще наистина са кат някакъв цирк x94834134453 Само наш'те, але, але Общо взето от чаптъра най-доброто беше като нашите се натресоха и коментарите на маринките и когато страница по-късно Лоу им вдигна кораба. Як чаптър беше де ;p Не е истина обаче как директно се натресоха на Смоукър и Лоу - мислех че ще им трябват повечко чаптъри докато се засекат, но то от наш'те балъци какво друго да се очаква xDDD Усещам, че поне още 4-5 чаптъра ще сe лутат преди да почнат да разкриват кой ще е лошкото на острова и какво по демоните става там >.> Сега обаче чакам битката между Смоукър и Лоу и ...ще става напечено... мелето тепърва започва *it's show time* бтв Нашите обаче май няма да се съберат всички на куп в близките глави >.< (т.е и самураят, горкият, ще си стои на парчета) ПП И ще е интересно да се засекат Луфи и Лоу ама като гледам явно няма да е скоро <.<
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Мар 14, 2012 6:51 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
ПХахахахаххахахахахахаххахахаххахахахахааааааааааа бааахаххаааиии якия чаптъррр SUUUUUUUUUPUUURRRRRRRRRRRR [srsly] le /me написа: v3) Той е причаквал Лъфи по една или друга причина, видял е че отива на остров PH и е решил да му помогне да се оттърве от Смоукър, като ест. той знае кой реално ползва острова. По пътя е нарязал и самурая. Щото освен самурая, други с характеристика "срязани от Лау" нямаше! Все повече надеждите ми спират тук Лау е дошъл да смаже "М" и да се възползва от работата му или да помогне на Лъфи ПАК. Аз очаквам сл. чап всички вече да се срещнат, както са набрали скорост [/srsly] АХАХХХАХАХАХАХХАХААА "Не мога и да започна да описвам какво е странното тук"
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 15, 2012 11:30 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Наваксах с 660те чаптъра. Тази нова арка се очертава доста епична. Малко ме изненада факта, че Кид има 440 мил. баунти. В смисъл, Руфи се би с едни от най-здравите пирати и маринки в света, показа мощното си хаки, разбраха, че е син на Драгън, внук на Гарп и брат на Ейс(сина на Роджър), спечели Whitebeard и двама Шичибукай на своя страна... Кид трябва да е взел сърцата на бая корави пирати, че да получи по-голямо баунти. И какво беше това " royal shichibukai"?
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 15, 2012 11:34 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
WrathOfGod, Law е имал тази награда преди да вземе сърцата на пиратите, защото баунти се дава ако победиш някой от маринките/правителството или шичитата (спомняш си, че и баунти се замразява след като станеш шичи, каква е гаранцията, че не го е сторил месеци след като остави Луфи?). Луфи си вдигна наградата заради Марин форд арката, а през тези две години на изолация не е правил нищо.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 15, 2012 11:43 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Хъм, силно впечатление ми направи факта, че когато нашите се озоваха до Law, говорещата глава не каза "ААААААААААААА! ТОВА Е ТИПА ДЕТО МЕ ЗАКЛА!" Начина по който реагира Law - не се ядоса на появата на децата, нито на появата на нашите ми подсказва, че не е 'лошко.' А и никое от децата не спомена "А, тва е лошкото дето ни доведе тука." И все още си мисля, че на Law не му е чиста работата.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 15, 2012 11:45 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Няма значение. А и наградата се вдига и за лоша слава. Такива събития, като войната, се случавт веднъж на десетки години. Няма как да ме убедиш, че Law е сторил дори нещо по-голямо, за да получи такова баунти. Лъфи се е бил с три шичибукая, след войната те и толкова останаха xD, с три адмирала, малко със Сенгоку, малко с Гарп, натупа яко маринки. А и премина през целият непробиваем Impel Down, като дори само заради това трябваше да му сложат едни 100 мил. отгоре. Нереално е за две години, Трафито да е станал толко здрав. Остави ти, че изглеждаше и най-слаб от триото с Кид. Да, Law изглежда, че не смята нашите за някакви врагове. Дори говори за тях като за някакви стари познати.
Последна промяна WrathOfGod на Чет Мар 15, 2012 11:47 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 15, 2012 11:46 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Smoker е по-голям пич от Law, втория според мен си е някакъв двуличник, също като ЧБ. За това и не се втурна след другите нови в НС, а е искал да стане шичи... Ами как Ода сложи само един милион на Робин към наградата след Ennies Lobby, въпреки всичко?
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Мар 15, 2012 11:50 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Да, само където счупи тазчето на онзи шефа им...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Мар 16, 2012 10:44 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Баси забавния чап. NICE FRANKY TANK! Качеството на скановете ме нервира.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|