|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 8:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 10, 2012 5:51 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Kurusaki написа: Много я хейтите тая манга, ама продължавате да я четете и изниква въпросът: въпросът "А ти четеш ли мненията на другите?" Защото аз пределно ясно, кратко и точно обясних, че я чета по навик и от носталгия. Отнема ми минутка, не ме натоварва и ангажира с нищо и не изисква от мен никакви усилия. В момента, в който трябва да цъкна над 10 пъти по разни линкове, евентуално да я сваля и тн, тоест почне да ми отнема повече време да започна да я чета, от самото й прочитане, ще спра без дори да изпитам чувство за загуба. Раздразнението, което вие се осмелявате да наричате "хейт" и с което показвате явното си неуважение към нас, другомислещите от "блийч фен базата" е породено от факта (най-вече), че в един момент мангата ни е харесвала (факт) и последствие - започнала да ни дразни. Нарича се вкус. И лично мнение. Това, че е негативно и вие го приемате лично, сякаш критикуваме вашия вкус (буквално не, косвено е точно така) си е ваш проблем. Под "вие" нямам конкретно предвид, а генерално феновете на Блийч. Мисля, че спокойно и ясно обясних как стоят нещата, поне при мен.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Мар 10, 2012 8:25 pm |
|
6iblio |
|
|
|
Logrus написа: Раздразнението, което вие се осмелявате да наричате "хейт" и с което показвате явното си неуважение към нас, другомислещите от "блийч фен базата" е породено от факта (най-вече), че в един момент мангата ни е харесвала (факт) и последствие - започнала да ни дразни. Нарича се вкус. И лично мнение. Това, че е негативно и вие го приемате лично, сякаш критикуваме вашия вкус (буквално не, косвено е точно така) си е ваш проблем. Под "вие" нямам конкретно предвид, а генерално феновете на Блийч.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Мар 11, 2012 12:52 am |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Надявам се няма отново да превърнете темата в поредния про/анти Блийч спор... засега всички сте сравнително учтиви (евала за което), надявам се да продължавате в същия дух
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Мар 11, 2012 2:03 am |
|
Kiba |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 12:32 am Мнения: 2426 Местоположение: Лондон / Пловдив
|
Logrus написа: аз пределно ясно, кратко и точно обясних, че я чета по навик и от носталгия. Отнема ми минутка, не ме натоварва и ангажира с нищо и не изисква от мен никакви усилия. В момента, в който трябва да цъкна над 10 пъти по разни линкове, евентуално да я сваля и тн, тоест почне да ми отнема повече време да започна да я чета, от самото й прочитане, ще спра без дори да изпитам чувство за загуба.
Раздразнението, което вие се осмелявате да наричате "хейт" и с което показвате явното си неуважение към нас, другомислещите от "блийч фен базата" е породено от факта (най-вече), че в един момент мангата ни е харесвала (факт) и последствие - започнала да ни дразни. Нарича се вкус. И лично мнение. Това, че е негативно и вие го приемате лично, сякаш критикуваме вашия вкус (буквално не, косвено е точно така) си е ваш проблем. Под "вие" нямам конкретно предвид, а генерално феновете на Блийч. Мисля, че спокойно и ясно обясних как стоят нещата +1
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Мар 11, 2012 3:31 pm |
|
M1sT1kaL |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
^ Ти май пак не си направи труда да прочетеш постовете нагоре... Никой не се опитва да набие нечие мнение в чужда глава, просто всеки споделя мнение, а някой слагат и някакво обяснения зад своето. Не мога да повярвам, че пиша за втори път в тоя раздел, макар и да чета мангата от началото... и то все за глупости. От няколко страници насам виждам постове от типа на " Вас не ви кефи мангата ама тя е супер яка" или " Тоя ти пирлича на оня ама на мене не начи не прилича! " глупаво е стига спорете за глупости или ако ще има някакъв конфликт на интереси, то поне си четете мненията, иначе някакси се губи спора.
П.С. За да изразя мнение, ще се съглася с Логруса, мангата запада и я чета просто по навик, до такава степен съм свикнал да кликна на лика и да я прегледам за 2 минути и по-късно дори да не се замислям какво съм чел. С темата е същото цъкам я за да не ми свети, но уви понякога правя грешката да прочета някой друг пост и ми става адски тъпо...
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Мар 11, 2012 3:45 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
M1sT1kaL написа: ^ Ти май пак не си направи труда да прочетеш постовете нагоре... Прочел съм всичко, наборе, тъй че... знам какво пиша и защо го пиша
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Мар 14, 2012 6:24 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Източник : Туитъра на Кубо --> Кубо е бил болен миналата седмица-до такава степен че е имал следи от кръв в кашлицата и e трябвало да посети болница. Сега твърди че се оправя Факт е че не са съобщили това в миналия брой на Джъмп Миналата година имаше пневмония. Много негативна енергия му се изсипва на човека
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Мар 14, 2012 9:49 pm |
|
Shadowknight |
|
|
Регистриран на: Сря Юни 22, 2011 4:13 pm Мнения: 282 Местоположение: Varna
|
Пичове, интересува ме от кой чап почва последната арка и до кой чап са излезли Мерси предварително.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|