|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пон Фев 20, 2012 10:28 pm |
|
Necrokid |
|
|
|
^ да, тва ми е едно от любимите неща в тая манга просто като го видя този надпис и нещо в мен умира иначе съм доволна от развоя на нещата до тук и харесвам веждите на малкия крал на елфите
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Сря Мар 07, 2012 11:55 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
JohnnyQuid написа: Направо изчети всичко, то се чете бързо. В мангата има бонус - един маймуноподобен хубавец, който не присъства в анимето. ;P Не знам как може да го четете "бързо". D: Първия път като се зачетох, четох около 15 часа и накрая лежах и скролвах, умирах, заедно с персонажите... Имам чувстото, че един чаптър се чете около 30мин или аз губя време за реакция между страниците от стън ефекта, породен от кеф.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Чет Мар 08, 2012 12:15 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
аз я прочетох 8 пъти отнема ми някаде месец и нещо 2 да я прочета цялата (по 6-7 часа четене на ден) и всеки път откривам нови нещица (дребни) или вниквам по добре в концепсийте и персонажите това е възможно само за берсек, щото почна ли да чета уан пиис ще е все едно чета 1 арка отново и отново а изобщо не ми се бърка в кашата на наруто : ) блич никога не ми е хващал окото, клеимор се усра тотално а фери теил ме дразни не се сещам за други толкова обширни манги
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Нед Мар 11, 2012 3:12 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Höllensturz написа: не се сещам за други толкова обширни манги Почвай Ippo >
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пет Юни 01, 2012 7:38 pm |
|
Spokesman Of Madness |
|
|
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Höllensturz написа: аз я прочетох 8 пъти отнема ми някаде месец и нещо 2 да я прочета цялата (по 6-7 часа четене на ден) и всеки път откривам нови нещица (дребни) или вниквам по добре в концепсийте и персонажите това е възможно само за берсек, щото почна ли да чета уан пиис ще е все едно чета 1 арка отново и отново а изобщо не ми се бърка в кашата на наруто : ) блич никога не ми е хващал окото, клеимор се усра тотално а фери теил ме дразни не се сещам за други толкова обширни манги Това което аз не мога да разбера, е как така пък ги съпоставяш ОП и Берсерка? Двете са толкова различни, че няма на къде.Иначе за концепцийте и дребните детайли си прав.Препрочитал съм я цялата повече пъти от колкото мога да преброя и пак намирам разни нови работи.
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|