|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 7:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Съб Мар 03, 2012 2:13 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9846 Местоположение: PervTown
|
Такам... значи... реших да взема да събера дискутирането на showdown-ите за да пестя място Записването както и реда, в който се очаква да протекат showdown-ите, можете да намерите: Също така, това вече е темата, в която, ако искате, ще пускате допълнителни картинки за предложените участнички и участници та... да... нека дискутирането започне... не че сигурно много ще пишете, ама все пак... нека да си има тема
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 03, 2012 4:05 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
ще видим, може и да има такова нещо някога, ще видим
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Съб Мар 03, 2012 12:54 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
даду, пускай темите xDDD искам да си гласувам за бишитата *мрън* Савата вече го е направил в манга раздела преди 2 денаbtw Догодина, мисля че трябва направо да дадеш да се пускат по 3 персонажа при записванията ^.~ Особено при бишитата, защото никога не събират достатъчно от първия път :/// Хайде мадамите са някак 50 на 50, но и те вървят натам :///
Последна промяна crazy_little_crow на Съб Мар 03, 2012 1:05 pm, променена общо 1 път
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Съб Мар 03, 2012 1:05 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
^ Същото, само че аз чакам да гласувам в Pantsu темите. Хайде, хайде, 3-ти март е! Дадада, бъди българин и пусни темите!
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdown Дискусии: Pantsu V & Bishie III Публикувано на: Съб Мар 03, 2012 1:08 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
"Дадада, бъди българин" сакън недей, че няма да ги видим никога btw Мисля че трябва да се направи един Wall of Shame за хората, които не са си записали както трябва участниците >.> Щот и тази година както винаги имаше изцепки >:
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 03, 2012 2:00 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
спокойното е народе... ще ги пусна днеска, спокойно п.п. той Савата вече ги е пуснал, защото са му по 5 дена на темa, аз ще си държа по 1 седмица, защото знам, че има хора, които имат достъп до интернет/форума само Събота-Неделя ___ crazy_little_crow написа: Мисля че трябва да се направи един Wall of Shame за хората, които не са си записали както трябва участниците >.> Щот и тази година както винаги имаше изцепки >: тази идея ми харесва
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 07, 2012 7:49 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Eien Ryuu написа: Хентай шоудаун. Там ще е пълна забава. аз не очаквам много, защото последния път като ви предоставихме възможността да добавяте и картинки спадащи към графата "За очи на над 18 години."... и... активността беше... велика... 0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 10, 2012 3:24 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
а да... да ви предупредя още от сега, че след като заключа темите и ако има равни вотове -> ще избирам продължаващите с помощта на http://www.random.org/
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Мар 10, 2012 3:37 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
е... то да беше само мързела просто да кажа как ще е сега на 1вите кръгове то и без това гласовете в темите варират от ~50 до ~75, та че ако оставя темите просто да седят повечко време - ще има само хората, които ще правят допълнителни акаунти или ще си използват допълнителните акаунти за да гласуват за да премахнат дадените равенства
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 11, 2012 10:24 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
ау... забравил съм тука да се оплача... Horo, Biri-Biri и Miki-Miki са в една група T^T, и на всичко отгоре са в една група с Robin, която сигурно ще вземе фенския вот >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|