Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: BECK [J-Live Action]
МнениеПубликувано на: Нед Мар 20, 2011 10:05 pm 
Аватар

Няма такъв филм - от около година си имам бакъп на разни важни неща в докса и всичко е ок. Възможно е обаче линковете за сваляне да имат срок на давност. Пробвах да си вляза в профила в юнакс или да се регна в сабз, ама ми даде сто пъти грешки с оторизационния код и ми писна.

Ето ЛИНКза мегаъплоуд, че БГшеъра ме нервира с тия постоянно нарастващи минути...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2011 1:54 am 
Аватар

Доволна отвсякъде.

За Хиро не ми е жал, това май му е единствената добра роля след тази в Хана Кими и се радвам, че ще си ми остане с хубаво спомена.

Сато Такеру продължава яко да се бута и да демонстрира, че макар и грозноват-много го бива. Много ми хареса.

Мукай и Кента са си класика в чаровността.

П.С. Сато пее доста прилично, а май има и някакъв музикален талант друг, но не мисля, че е достатъчен...

МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2011 3:42 am 

И аз се изкефих максимално на филма. Явно целият екип е получил нирвана по време на снимките и затова са решили да не пускат гласа на Коюки. В момента съм в подобна ситуация и се чудя, как ще заспя тази нощ. Поне знам, какво ще сънувам.
Героите много ме впечатлиха. Изненадващата поява на Хиро в началото беше зашеметяващо убедителна, а английският му направо ме порази. Произношението на Шиори също. Страхотни бяха! И не само те.
Юта не си го представях като вижуъл изпълнител. Чудя се, как се е съгласил да поеме тази роля? И гласът му звучеше по-различно с този стил.
Обаче признавам, че през цялото време не успях да позная Миками Кансей в образа на Ейджи. Веднага фокусирах изпълнителите с по-малки роли (Дори, Наоки и Миура), но него го гледах и все не можех да се сетя кой е. Бака аташи!
Зен, това го каза, за да не урочасаш Рьо-чан, нали? Той си е роден талант. Умее да пее, но голямата му сила е в играта. Също като вас смятам, че режисьорското решение за отнемането на гласа му е интересно и нестандартно, но се надявах до финала да го пуснат поне веднъж.
Защо мислите, че Хиро е напуснал киното изцяло? За момента е привлечен от писателството, но съм сигурна, че ако някой ден се появи инетерсна роля, която ще му допадне, той няма да я подмине. Ей, велик беше тук! И тази коса много му отива.

Последна промяна ukio на Пон Мар 21, 2011 1:41 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 21, 2011 5:33 am 
Аватар
Модератор

Махо беше много сладка ^^. Жалко, че бяха изрязали доста сцени ( е няма как повече да разтягат филма). Но щеше да е яко да оставят момента в басейна на лунна светлина :wow: :wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 02, 2011 12:39 am 
Аватар

Аз лично останха силно впечатлена и разчувствана от този филм! Просто не можех да не се радвам, да не плача и да не се вълнувам заедно с героите!

И наистина Хиро така ме израдва тук, и този готин английски, който вади,и тази дълга косицаа, аах <33

Според мен идеята да не се чува вокалът на Такеру не е било свързано с неговите недостатъчни качества или подобно, ами по-скоро да почувстваш музиката, да усетиш чувството й, без да се нуждаеш от текст, от някой да ти диктува..да почувстваш сам със сърцето си и да избереш сам, да си я изпееш сам, и изобщо да се вслушаш в песента на твоето сърце...нещо такова, надявам се, ме разбрахте ^^

Миаг як филм! Гледайте!!!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 11:24 pm 

Филмът вече е преведен на български. Благодарности на naia!
http://www.easternspirit.org/download.php?view.2920

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 11:02 pm 
Аватар

ukio написа:
Филмът вече е преведен на български. Благодарности на naia!
http://www.easternspirit.org/download.php?view.2920

Хмм, аз го преведох още през март, ама щом казваш, че е "вече" преведен... :roll:

20 март:
kcekce написа:
Пробвах да си вляза в профила в юнакс или да се регна в сабз, ама ми даде сто пъти грешки с оторизационния код и ми писна.

Ето ЛИНКза мегаъплоуд, че БГшеъра ме нервира с тия постоянно нарастващи минути...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 18, 2012 11:02 pm 
Аватар

Много приятен филм - много ми хареса и на мен :) Да потвърдя и аз всеобщото мнение за добрия актьорски състав и добрата музика и режесура :P Да, може би можехме да чуем вокала поне накрая, ама пък беше добър начин да ни покажат кадри не минали cut-a, тъй че смятам че им се получи. И мноооого се кефя и аз че говориха на свястен английски и чужденците си бяха чужденци, не японци, правище се на чужденци :lol: Колкото до Хиро - той е живял в Швейцария като малък за това знае английски толкова добре, защото в Швейцария има 4 официални езика и хората да се разбират всички знаят английски :lol: . Тия дни нещо съм се зарибила по Tokyo Friend Park и гледах епизота с актьори от Mr. Brain, та там Mizushima Hiro разправяше че като се върнал в Япония толкова високи и неестествени му се видяли сградите, че си сецнал кръста от да гледа нагоре :lol: .

А междо другото за мен линковете не работиха за това ето и торент http://zamunda.net/download.php/198803/Goemon.2009.JAP.DVDRip.XviD-AsA.torrent. Препоръчвам го на всички негледали го :)

МнениеПубликувано на: Нед Фев 19, 2012 10:19 am 
Аватар

Беше добър филма. Не дадоха как пее, но пък имаше много cameo appearances - Maximum the Hormone, Masahiro Chono и т.н.

Фани ♥
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2012 3:52 am 
Аватар

някой има ли ost-то на филма
нещо не ми се получава търсенето :(

МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2012 4:40 am 
Аватар

Пробвай ТУК. Не съм го теглила да видя съдържанието, но "Beck The Movie Soundtrack" едва ли ще е нещо друго;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2012 11:46 am 
Аватар

Beck The Movie Soundtrack е с интерлюдиите на филма - песните които пеят групите ги няма дори в инструментален вариант там. Самите песни ги търсих доста но нищо не успях да намеря.... Някъде четох че са издали албум с песните, но нито името на албума открих нито нищо... Единственото което намерих е видеоклип на Еволюшън - ако някой иска, ето линк: http://www.mediafire.com/?alsv0djiuvyckwh.
На мен ми беше интересно от чисто любопитство да чуя все пак целите песни и с пеене и всичко. Скоро обаче случайно чух Сато Такеру да пее на едно тоук шоу за Камен Райдер и вече нямам толкова желание да чуя целите песни - детето е доста зле с пеенето :lol: Разбирам защо са го одрязали на филма :twisted:

МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2012 2:29 pm 
Аватар

Хмм... Ами не знам, като се замисля и във филма не се чуха "цели" парчета, освен може би на "Дай-Бри". Всичко беше или орязано до 1-2 музикални фрази, или "нямо кино", а т.е. заместване на песента с разни отнесено-вълшебни звуци, които да покажат колко невероятно пее Коюки :lol: Възможно е тези неща изобщо да не съществуват под вид на завършени песни?..

EDIT: Копнах още малко в гугъл за списък с песните от OST-то:

Beck: The Movie Soundtrack is the soundtrack album for the live-action film adaptation of the Beck manga. Almost all of the song are instrumental.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 06, 2012 9:20 pm 
Аватар

thx kcekce
ех наистина няма нито една песничка нито инструментала и в саундтрака :/
вчера го гледах филма и ми се искаше да чуя целите песни ако съществуват такива
на един сайт снощи намерих еволюцията ,лунното сияние и още около 2 песни но бяха по 1-2 мин най-вероятно рипнати от филма ..а и не съм ги теглил защото искаше регистрации и някакво плащане ~_~
на Белле Аме песента от фестивала ме изкефи :)

в коментарите пише ,че песента била на Sadie ... но не се знае със сигурност / и заглавието е неизвестно Т_Т
а като видях колко песни имат.. се отказах да издирвам :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Юни 19, 2012 9:05 am 
Аватар

Филма беше чудесен. Супер много ми хареса че песните на Koyuki бяха инструментал. Така де, един вид гласа му е нещо, което никой никога не е чувал, нещо което го няма в целият свят. А и супер ми беше готино да слушам как китарките реват на looking back. Цялата изтръпнах на последната част, когато беше концерта, че си и поплаках малко. :lol: Абе, като цяло супер добре беше направено, и ми хареса. :thumb:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]