Не знам, по принцип би трябвало да е там, но този ще е по-различен от другите. Спечелил е три награди на филмовия фестивал в Торонто. Има определени дати за прожекции из половин Европа и Америка. С други думи ще стане по-популярен от другите азиатски филми (които не са никак лоши), но не достигат до европейския пазар.
Публикувано на: Вто Мар 06, 2012 3:38 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Мноо здрав филм, както и саундтрака. Майк трябва да се отдели малко от ЛП и да обърне внимание на сингъл кариерата си щото траковете които е направил са култови!!!
Заглавие: Re: Филм: The Raid (2011)
Публикувано на: Пет Юни 01, 2012 10:06 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Мале! Беше повече, отколкото очаквах. То аз си очаквах много екшън с голяма касапница, но не очаквах, че ще има само 5 минути въведение и ще се започне здраво! Уникален екшън! Браво на Индонезия! Кой да предположи, че и те ще започнат да правят филми, ама пък Sony е достатъчно, за да се разбере, че няма шега.
Първият филм го гледахме аз и още двама, с очукано качество от пиратския залив и без никакви субтитри. То нямаше какво и да се разбере, бойните сцени не може да се напише тук колко бяха добри, както и екшън сцените, много добър оператор.
Филмът беше чук и единственият бой, който да ми е харесал в друга лента след него, беше в "Тай-Чи майстор", който излезе тази година.
Публикувано на: Сря Юли 09, 2014 12:24 am
ONEPIECEFTW
Модератор
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения