|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 26, 2012 5:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Тъй ... не знам дали напоследък някои се е замислял "кой е Тоби" след последните разкрития, но от едно време насам ми/ни убягва, че в никакъв случай Тоби не е Обито. Този, с когото Минато се би, не е някакво възкръснало момченце, обладано от силите на отдавна починала имба. Според мен, Минато щеше да разбере, ако се бие срещу Обито ака Тоби. Той не показа с нищо такова подозрение и аз започвам да ми си мисля, че самоличността на Тоби, ако въобще и мангаката знае кой е той, не е нищо повече от поредния скучен Учиха. Тоест, нищо интересно. Докато неговата самоличност е тайна, тя е предпоставка за интересни теории и тн, на което веднага ще се сложи край, при конкретен отговор.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 29, 2012 3:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сасуке ми беше смешен този чап, как като паленце подскачаше зад брат си ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Сега да видим бабето с какво ще изненада Мадара.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 29, 2012 5:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42457_1346703576.jpg) |
hellsing87 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Бабчето ще изненада с волята на огъня и ... гоуеми ц**и. ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Това ще е тайният й коз. Само ми е чудно къде беше волята й, за да не се налага старчето да я спасява... ама айде, Кишимотова работа. Мадара има странен вкус за красота. Искам да го видя срещу Итачи. Те двамата ще правят голямо меле
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 29, 2012 6:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2344_1323269672.png) |
RobertHaydn |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Logrus написа: Тъй ... не знам дали напоследък някои се е замислял "кой е Тоби" след последните разкрития, но от едно време насам ми/ни убягва, че в никакъв случай Тоби не е Обито. Този, с когото Минато се би, не е някакво възкръснало момченце, обладано от силите на отдавна починала имба. Според мен, Минато щеше да разбере, ако се бие срещу Обито ака Тоби. Той не показа с нищо такова подозрение и аз започвам да ми си мисля, че самоличността на Тоби, ако въобще и мангаката знае кой е той, не е нищо повече от поредния скучен Учиха. Тоест, нищо интересно. Докато неговата самоличност е тайна, тя е предпоставка за интересни теории и тн, на което веднага ще се сложи край, при конкретен отговор. То си е почти пределно ясно кой е Тоби...Сейджа е имал 2 сина, които са първите представители на Учиха и Сенджу. Учихата вярва че хората трябва да се контролират, Сенджуто в световния мир. Това им е базовата легенда. Да звучи познато? Тоби е имба, знае всичко, очевидно дърт и иска да изпълни магиийте на сейджа, от Учихите е, но никой не знае коя. Както и да го гледаш Тобенцето му е озлобения син. Мадарчето си е просто една от многото пионки в схемата на Тобстара. ет един линк с целата теория... http://www.youtube.com/watch?v=HE_ksIaEee8няколко части е и е най-логичното обеснение за Тоби досега.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 29, 2012 10:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16571_1353238857.jpg) |
M1sT1kaL |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 5:26 pm Мнения: 779 Местоположение: In the middle of the slack
|
RobertHaydn написа: Logrus написа: Тъй ... не знам дали напоследък някои се е замислял "кой е Тоби" след последните разкрития, но от едно време насам ми/ни убягва, че в никакъв случай Тоби не е Обито. Този, с когото Минато се би, не е някакво възкръснало момченце, обладано от силите на отдавна починала имба. Според мен, Минато щеше да разбере, ако се бие срещу Обито ака Тоби. Той не показа с нищо такова подозрение и аз започвам да ми си мисля, че самоличността на Тоби, ако въобще и мангаката знае кой е той, не е нищо повече от поредния скучен Учиха. Тоест, нищо интересно. Докато неговата самоличност е тайна, тя е предпоставка за интересни теории и тн, на което веднага ще се сложи край, при конкретен отговор. То си е почти пределно ясно кой е Тоби...Сейджа е имал 2 сина, които са първите представители на Учиха и Сенджу. Учихата вярва че хората трябва да се контролират, Сенджуто в световния мир. Това им е базовата легенда. Да звучи познато? Тоби е имба, знае всичко, очевидно дърт и иска да изпълни магиийте на сейджа, от Учихите е, но никой не знае коя. Както и да го гледаш Тобенцето му е озлобения син. Мадарчето си е просто една от многото пионки в схемата на Тобстара. ет един линк с целата теория... http://www.youtube.com/watch?v=HE_ksIaEee8няколко части е и е най-логичното обеснение за Тоби досега. Нали разбираш, че Наруто ама по ниакъв начин не е част от Снеджу клана ? Смисъл цялата теория това и куца. И другото, е че ако Тобидара беше найстина синът на Рикудо Сейдж-а , изобщо нямаше да се интересува от целия тоя маскарад... , не казвам че не е възможно има известна логика, просто ми се струва нереалистично и лично бих се разочаровал много ако излезе така.
_________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 01, 2012 12:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
smal написа: Саске винаги си е бил пале и ще си остане пале до самия край.А баба Тсунаде не е за подценяване, но срещу Мадара, ще е интересно какво ще направи. Дам. Иначе чаптъра ставаше.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 01, 2012 6:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2344_1323269672.png) |
RobertHaydn |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
M1sT1kaL написа: RobertHaydn написа: Logrus написа: Тъй ... не знам дали напоследък някои се е замислял "кой е Тоби" след последните разкрития, но от едно време насам ми/ни убягва, че в никакъв случай Тоби не е Обито. Този, с когото Минато се би, не е някакво възкръснало момченце, обладано от силите на отдавна починала имба. Според мен, Минато щеше да разбере, ако се бие срещу Обито ака Тоби. Той не показа с нищо такова подозрение и аз започвам да ми си мисля, че самоличността на Тоби, ако въобще и мангаката знае кой е той, не е нищо повече от поредния скучен Учиха. Тоест, нищо интересно. Докато неговата самоличност е тайна, тя е предпоставка за интересни теории и тн, на което веднага ще се сложи край, при конкретен отговор. То си е почти пределно ясно кой е Тоби...Сейджа е имал 2 сина, които са първите представители на Учиха и Сенджу. Учихата вярва че хората трябва да се контролират, Сенджуто в световния мир. Това им е базовата легенда. Да звучи познато? Тоби е имба, знае всичко, очевидно дърт и иска да изпълни магиийте на сейджа, от Учихите е, но никой не знае коя. Както и да го гледаш Тобенцето му е озлобения син. Мадарчето си е просто една от многото пионки в схемата на Тобстара. ет един линк с целата теория... http://www.youtube.com/watch?v=HE_ksIaEee8няколко части е и е най-логичното обеснение за Тоби досега. Нали разбираш, че Наруто ама по ниакъв начин не е част от Снеджу клана ? Смисъл цялата теория това и куца. И другото, е че ако Тобидара беше найстина синът на Рикудо Сейдж-а , изобщо нямаше да се интересува от целия тоя маскарад... , не казвам че не е възможно има известна логика, просто ми се струва нереалистично и лично бих се разочаровал много ако излезе така. Узумаки са братовчеди на Сенджу
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Мар 01, 2012 7:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
spiralkinda написа: Сега да видим бабето с какво ще изненада Мадара. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) E, надали отива при Мадара. По-скоро отива да му дръпне кабела за интернета -> при Орочима..ъъ Капута. И са там ше са и неговите дружки на Зазката, които ще го търсят за да му одерат магическата кожа или нещо такова ииии тогава Саске ше придобие супер-предимството във войната. Крайната битка ше е Саске-Наруто, то е ясно, ама.. е и също толкова жалко.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|