Тази след която е поел и още една за която нищо не знаем. Това му остава. 7 бяха нещата от списъка: 1. Ozone Herb 2. Melk Stardust 3. Mellow Cola 4. Shining Gourami 5. Meteor Garlic 6. Неизвестна за която му трябваше Madam Fish и алкохола (Той сам каза, че това е 6тата) 7. също неизвестна (има обаче не малък шанс да е онзи звяр с левел 100 в Човешкия свят, ако не е той, то ще трябва отделно да го бие преди да отиде в Гоурмет Света).
Chicken Tiger и Surprise Apple не бяха поръчка от Ичирю.
Не се знае. Торико спомена, че е някакъв известен звяр имащ най-голямото ниво в Човешкия свят 100 и че ще се бие с него. Това беше когато обясняваше, че Колизеума може да мери само до 100 и в нея глава измериха и нивото на Тери (главата за Коледата).
Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
Заглавие: Re: Toriko
Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 6:01 pm
Reanimater
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 2:36 pm Мнения: 220 Местоположение: София
Не се знае. Торико спомена, че е някакъв известен звяр имащ най-голямото ниво в Човешкия свят 100 и че ще се бие с него. Това беше когато обясняваше, че Колизеума може да мери само до 100 и в нея глава измериха и нивото на Тери (главата за Коледата).
Разработената система е до ниво 100, сега ще се окаже че Тери е ниво 120 or something? :П Аз така го разбрах поне.
Публикувано на: Чет Фев 23, 2012 6:18 pm
CaBa
Модератор
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
Правилно си разбрал. Но и казаха, че в Човешкия свят, най-голямото ниво е 100 и затова системата им е разработена до 100. Но с новата джаджа, ще ги мерят и над 100 дето са от Гоурмет света.
Хахаха не не колко се хилих на физиономиите на Коматсу и Торико , а и това че им трябваше цял месец ... а и последната страница със Сани - ахахахаха не не Страхотно се получи много свежа глава
Публикувано на: Съб Фев 25, 2012 4:18 pm
6iblio
Много са ми забавни тези моменти Хуморът в Торико е един такъв ... особен. Хич не ме дразни, много ми е приятно да го чета.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Чет Мар 01, 2012 4:30 pm
subzer0
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения