|
Дата и час: Сря Дек 11, 2019 7:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Докога смятате да гледате anime?  Публикувано на: Чет Яну 19, 2012 11:36 pm |
 |
subzer0 |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Не съм се замислял по този въпрос, но бих казал докато не ми омръзнат. ...а бе кого лъжа. Ще гледам анимета и ще чета манги до сетния си дъх.
|
 |
|
Заглавие: Re: Докога смятате да гледате anime?  Публикувано на: Вто Фев 21, 2012 4:47 pm |
 |
rurien |
|
 |
|
Till I die D: Статистиката показва, че при мене се появяват ground-breaking неща на всеки 5-6 години, така че каквото и да правя, трябва да доживея до 2016
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Докога смятате да гледате anime?  Публикувано на: Вто Фев 21, 2012 7:25 pm |
 |
Ragnarök |
|
 |
|
Until I get bored of them.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Докога смятате да гледате anime?  Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 3:37 pm |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5212 Местоположение: Outer Heaven
|
амииии, още 1-2 години макс и ги спирам вече съм голяма за тия китайски децки
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Докога смятате да гледате anime?  Публикувано на: Пет Ное 02, 2012 12:45 am |
 |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5005 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Преди мислех, че докато умра, но сега новоизлизащите анимета, които заслужават да се гледат, стават все по-малко и по-малко и не знам кога накрая ще ги прекъсна... Може би когато аниме индустрията направи някакъв възход откъм качествени продукции, ако съм ги прекъснал, ще ги почна наново, но кой знае...
Никога не мога да кажа докога нещо ще трае, докато не е сигурно, така че вече този въпрос ми се струва и безсмислен...
 Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|