Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 14 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Yaoi vs Yuri
 Yaoi  40%  40%  [ 248 ]
 Yuri  60%  60%  [ 374 ]
Общо гласове : 622

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri
МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 12:59 am 
Аватар

гледам и двете, като че ли повече яой, но гласувах за юри..рядко се намират добри, но са ми по секси..

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 12:49 am 
Аватар

Днеска гледах Furry Yaoi.....кво ми става , нещо не сам в ред :o...I'm not gay I SWEAR !!

МнениеПубликувано на: Нед Фев 19, 2012 8:51 pm 
Аватар

Of course, Yuri :stars:

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 27, 2012 10:35 pm 
Аватар

Yuri

Ето това е музика!!!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 30, 2012 6:59 pm 
Аватар

Стана ми мн интересно да разбера, че всички или почти всички господа, които са коментирали, все пак са гледали яои преди да определят, че не им харесва, вместо директно и категорично да го анатемосат. На същия принцип аз гледах юри и не, някак не ме грабва и това е. Може би неправилен подбор на заглавия/главно защото ми липсваше историята, а някой спомена, че има и такива със/. Интересното е, че след като открих яои заглавията, което стана щом се регнах тук/дотогава заблудено нищо не знаех за яои и юри/,нормалните хетеро аниме двойки, започнаха да ми изглеждат...скучни. А ако това какви анимета гледаш определя сексуалната ти ориентация, то Господи, тогава моята най-вероятно ще е, че съм гей в тялото на жена/защото не видях какви точно се водят женските индивиди харесващи яои/ :lol: Забелязвам обаче, че все повече заглавия преминават отвъд аудиторията за която са уж предназначени. Например, макар Kuroshitsuji да е направен като шоунен-ай, доста поддрастващи момчета добре го понасят. И не смятам, че това е пъклен план незабелязано да се поквари мъжката половина от човечеството :lol: По-скоро, човек незапознат с жанровете, най-вероятно не би забелязал нищо нередно в 1-вия сезон/във втория икономът бе малко по-палав, хех/. Имам наблюдения и върху Junjou Romantica, където не само момичета харесващи яои го гледат, но и момчета, които не са у лево. Така, че в повечето случаи, всичко зависи от заглавието т.е. начинът по който е реализирано и поднесено, и нагласата на човека и границите, които си е поставил. Просто някои хора успяват да се абстрахират от това какъв пол са героите или превъртат частите, където има цуни-гуни и си гледат историята или хилежа, който винаги е на макс точно в това заглавие, което ме подсеща да питам: някои от господата би ли си признал, че е опитвал именно с това аниме и да сподели мнение, извън това, че двамата герои са мъже и това е основната причина да не му харесва?

А сега отивам да разкривам нови хоризонти в представите на един приятел. Щом аз мога да гледам хентай заедно с него, то и той може да издържи някой и друг еп от Junjou Romantica, нали/дали/? Ще видя как ще му понесе и дали е от малкия процент на които ще им понесе без да има мозъчни увреждания след това. Предстоят ми интересни няколко часа :lol:

Изображение

"Не съм се провалил. Просто открих 10 000 начина, по които не става." - Томас Едисън
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 10, 2012 9:13 pm 
Аватар

Yuri естествено. :lol: Yaoi хич няма и да поглеждам. /един приятел го гледа това нещо :shock: / Само веднъж видях, след като се преебах с една манга-капан. :mrgreen: От тогава си държа ръцете на alt и f4 като разглеждам манги.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 14 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]