|
Дата и час: Нед Фев 16, 2025 2:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 1:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6003.jpg) |
rangele |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 20, 2006 3:15 pm Мнения: 119 Местоположение: Gackt's bathroom.
|
blueberrry написа: Само едно не разбрах- защо Reita e с тая превръзка ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif) Да не би нещо да му има??? Иначе от всички най си харесвам Ruki ,в Reila e направо убийствен. ![:love:](./images/smilies/love.gif)
Хмм, май просто не си харесва носа момчетo. Нямам представа. Обаче видях снимки без превръзка. Всичко си му е наред
А Руки... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Забравям си мисълта като го видя.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 4:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=248_1266685724.jpg) |
Nilion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
НЕ съм видяла, че има тема ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Мале колко съм зле........
Та обожавам ги, още от както робин чан ми прати нил ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Супер яки са - даже съм им качвала клипове в датата, а аз дори аниме не качвам значи сметнете колко съм побъркана по тях ![:love:](./images/smilies/love.gif) Най-малко вижте подписа ^^
AOI IS LOVE
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 13, 2007 1:32 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6003.jpg) |
rangele |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Дек 20, 2006 3:15 pm Мнения: 119 Местоположение: Gackt's bathroom.
|
jsh написа: Gazette правят добра музика... любимите ми песни са:cassis,hyena и може би filth in the beauty... но колкото до визията кефи(макар че никога не бих се облякал така),стига да не са резбари...
Ми въобще не са резбари май ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Все за девойки говорят, а и текстовете са за жени в повечето случаи. Ма веднъж го казах това и ме питаха после дали не съм ги "пипал за пакета" , та за да не стане пак така - не, не знам със сигурност, не спя с тях, за да знам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 18, 2007 7:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4786.png) |
meh_ch |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Ааа клипа на Cockroach ми е един от най- любимите евъъъър <3 Не е кой знае колко особен, но мисля, че Руки заслужава златен медал за костюма
Микса се смъква сега ^____^ (и то със скоростта на светлината- 2 кб/с XD)
_________________ Die's Theory of Animal Magnetism states that "When Die is in close proximity to Shinya, he will inevitably try to reduce the space between drummer and rhythm guitarist ratio."
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: YESSS ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 16, 2007 1:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10669.png) |
Feitan |
|
|
gali4 написа: лол съжалявам просто тия дни гледах едни интервюта и като каза сценично държание се сетих за рейта хахах постоянно гледа на долу в земята или се пипа по някои части, много е забавен. а руки и кай особенно кай си имат доста чуство за хумор. Nilion написа: НЕ съм видяла, че има тема ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Мале колко съм зле........ Та обожавам ги, още от както робин чан ми прати нил ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Супер яки са - даже съм им качвала клипове в датата, а аз дори аниме не качвам значи сметнете колко съм побъркана по тях ![:love:](./images/smilies/love.gif) Най-малко вижте подписа ^^ AOI IS LOVE
робин чан, най накрая някой се сети да я спомене тая стара стара дърта вече тяхна фенка която запали толкова много хора и даваше инфо наоколо а. Брех брех заслужава си ръкоплясканията.
А някой спомена нещо за Мияви и тях. В компанията са Gazette, Miyavi, Kagrra, Alice Nine & Kra. Те там са си като задружно семейство правят си иконцерти заедно а Мияви е луд. Той целува всичко живо на ред. Кай и Руки си получиха техните целуфки още мноого отдавна. Руки някъде миналата година си получи Мияви целуфката а Кай по по миналата май
Не прави два поредни поста, а ползвай "едит" бутона! caprice06
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 17, 2007 3:33 pm |
Feitan |
|
|
gaZette_girL написа: Я, най-накрая да пишете в тази тема...Гледахте ли им последния концерт Decomposition Beauty? Много е як,страшен е Руки там с нова прическа и въобще всичко е страхотно...Сега чакам да излезе новия албум, предполагам и той ще е върховен....
Мхмм хубав е концерта както всичките им концерти (въпреки че най много се кефя на един от миналото лято някъде където руки докато пееше THE $OCIAL RIOT MACHINE$ си движеше много яко задника и предните части). Това не е най новата прическа на руки бтв, той в момента се разхожда с една супер яка козирка на главата и косата му е по тъмна. и дрехите им всичките в момента са черни латексови, много забавни. а ако говориш за албума Hyena (в нея са песните Hyena, Chizuru & Detective tragedy) той излезе отдавна. Освен ако няма друг нов албум който ще излиза, те ги правят като банички в баничарница направо, понякога не смогвам на токлова много нови албуми =о
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: YESSS ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юни 18, 2007 10:19 pm |
Nilion |
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Feitan написа: Nilion написа: НЕ съм видяла, че има тема ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Мале колко съм зле........ Та обожавам ги, още от както робин чан ми прати нил ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Супер яки са - даже съм им качвала клипове в датата, а аз дори аниме не качвам значи сметнете колко съм побъркана по тях ![:love:](./images/smilies/love.gif) Най-малко вижте подписа ^^ AOI IS LOVE робин чан, най накрая някой се сети да я спомене тая стара стара дърта вече тяхна фенка която запали толкова много хора и даваше инфо наоколо а. Брех брех заслужава си ръкоплясканията.
totally agreeeeeee ~
Иначе да се похваля....най-сетне намерих къде в миспайсо има filth in the beauty ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 1:26 am |
Feitan |
|
|
хаха в май спейс няма много техни песни което ми напомня че го нямам твойто я дай да адд-на.
А hyena hyena hyena...ако ми се помолите хубаво може и да кача =о
doozo:
http://rapidshare.com/files/38019652/Hyena.zip.html
и все пак едно голямо благодаря ще е хубаво.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 3:01 pm |
Nilion |
|
|
Така значи песента е от сингъла Hyena, който е най-новия. Клипа е нов, а песента е от саундтрака на корейския хорор филм "Apartment". Филма е излезнал още май и казват, че е бил хубав. Но идея си нямам все пак е типичната история за дух до колкото знам
За миспейсу - nilion_chan xD
И нз дали някой друг ще каже тенкс за hyena, но аз казвам ^^ Че така и не си го записах на компам, а само нета ползвам *-*
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 19, 2007 3:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3428.jpg) |
caprice06 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Nilion написа: Така значи песента е от сингъла Hyena, който е най-новия. Клипа е нов, а песента е от саундтрака на корейския хорор филм "Apartment". Филма е излезнал още май и казват, че е бил хубав. Но идея си нямам все пак е типичната история за дух до колкото знам
Сериозно ли? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Аз "APT" го имам и тамън се чудех каква тема да пусна във филмите. Явно ще е това, въпреки че и аз не съм го гледала (ни моа гледам такива неща ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ), но съм го свалила за спорта
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|