|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: The God of High School ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 25, 2012 8:51 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Арта на последния чаптър доста ми хареса.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The God of High School ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 29, 2012 2:42 am |
krumisimo |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
^ Тухла индийд... deathrazor написа: Транслаторите не са ли с няколко глави на зад ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Би трябвало да не пропускат седмица. Няма повече глави за превод... С 41-ва наваксаха до последната излязла за момента: http://comic.naver.com/webtoon/list.nhn?titleId=318995Shinigam1 написа: а дядото на нашия му отрязаха ръката или само ръката остана ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Чини ми се, че сам си е резнал ръката, за да не му въздействат още повече пораженията от избухналия клонинг и си е обрал крушите да се прегрупира...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|