|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 1:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Мар 12, 2007 3:16 pm |
 |
Nocturno |
|
 |
|
Това е първата манга, на която ми се чете флашбек, как само искам да видя падането на Джушин  А дали Мънсу като се "върне от мъртвите" проклятието няма да се разруши? Не знам как ще се бори срещу Аджи Тае, дърпайки си от инхалаторчето  .
Цитат: Само аз ли виждам разликата между Аджи Тае и Грифит Shocked Грифит предаде верните си приятели при възможност , която нямаше как да знае Е той Грифит получи тази възможност в следствие на действията си, така че според мен пак може да се каже, че той е "виновен" за превръщането си в Бог  и аз виждам доста голяма прилика между Аджи Тае и Григит.
Изчетох 10 том. Става адски интересно, не че досега не беше, но това вече на нищо не прилича  . Аджи Тае задейства плана си за създаване на свят, такъв какъвто го вижда той. Командирите на армията му са маса яки, макар че този с цилиндъра ми е любимец засега Казах ли, че нямам търпение за предстоящия флашбек?!
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Мар 21, 2007 9:26 pm |
 |
Kippei |
OnizukaKun |
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
|
Историята в последните глави...накъдето тръгна, очаквам среща не много приятна на Мунсу и Сандо
Nocturno написа: Не знам как ще се бори срещу Аджи Тае, дърпайки си от инхалаторчето  .
Надали ще му трябва инхалатора...той ще се върне...като онзи от острова(с чумата...там каквато беше заразата)...мъртав но бродеш из живите...
И, Сандо...Аджите/ Аджи Тае я изигра доста сериозно...това ми е най отвратителния Bad Gay...с тази негова усмивка " Ни лук ял, ни лук мирисал "
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Чет Мар 22, 2007 12:39 pm |
 |
Nocturno |
|
 |
|
Линк към новата глава от 11 том. Kippei няма да е скоро срещата между Мънсу и Сандо, предвид че флашбека започна.
Честно казано не ми е много ясна цялата история с иглата от мандрагората. Даже онзи в началото явно не е бил баш мъртъв, предвид че си тегли куршума накрая. Дори, когато Мито разправяше какво точно представлява мандрагората не ми се изясниха нещата. Мънсу ще се събуди ли, ще се превърне в undead, или някаква друга история?
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пет Апр 06, 2007 11:43 pm |
 |
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Обаче ми е интересно - това копеленце по принцип си ги е владеело номерата с избухването на същества от растояние и прочее... откъде се е пръкнала гадта тогава?
Мунсу просто рулира от всякъде, беше супер надъхващо като войниците почнаха да му скандират името  Пък и двойка мечове, брей... как го е прецакала астмата, толкова е бил imba преди...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Апр 07, 2007 10:05 pm |
 |
Kippei |
OnizukaKun |
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
|
Тъкмо прочетох 2-част на 20 глава...ей, така трябва да се държиш с един крал  този крал аз го помислих за жена...но като го чух че харесва жени...се по изненадах (си рекох "Бах...тази е лесбо"):lol:
Мацката на Мунсу е била много яка
Нямам търпение за следващата глава...интересно ми е Аджите/ Аджи Тае какво ще си каже с краля...дали от тук започва падането на Джушин...
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Апр 10, 2007 3:56 pm |
 |
Nocturno |
|
 |
|
Дааа, отново в София, отново мога да си пиша за любимите манги  !
Цитат: Обаче ми е интересно - това копеленце по принцип си ги е владеело номерата с избухването на същества от растояние и прочее... откъде се е пръкнала гадта тогава? И на мен това ми е много интересно. Да не излезе и той някаква гадна твар като онзи магьосник? Също така и много сатанински го раздаваше, когато му се появиха онези черни крила кото прегърна Сандо.
Сигурно сега започва краят на Джушин. Аджи Тае вече е много близко до краля и сигурно ще почне да му влияе по някакъв начин и да прокарва свой хора.
Битката беше супер надъхваща  Наистина беше яко като изпратиха Мънсу The absolute general  . В интерес на истината не ми хареса, толкова много гаджето на генерала, повече си паднах по царя  .
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|