|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 12, 2006 8:53 pm |
|
link |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
Това аниме ме грабна от opninig-а още.Супер ме радва,пък как обстановката мина от леко sci-fi в направо фентази,а?
Абсолютно по всяко време музиката ме радва,естествено,че БГ ритмите най-много (м/у другото когато дават "the next episode" какво ще гледаме пак има нещо леко биещо на БГ или поне така ми се струва.)Сега нашият човек остава да овлядява тозиии...невероятен ангел и да излезе главният лош,който наистина може да се окаже Noah,ноо дано това да не стане скоро,защото бих гледал анимето само заради музиката му (кога ли ще му изкарат пълният ОСТ )А пък дядото с огненият спирит за сега най ме радва(все пак имам леееека слабост към огъня )Така че очкваме 3-ти епизод ...^^
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 13, 2006 1:10 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Анимацията нещо не ми допадаше, ама се свиква след 5-тата минута ^^.
Приятно аниме, ще го следя
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 07, 2007 5:36 pm |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Шадин засега нещо не ме кефи. Другите 4, които видяхме досега, ми харесаха много повече от него.
Както се и очакваше шестия и последен кий спирит е в Мирет. За нея казаха (или поне така беше преведено): "...being a girl who was born with a key spirit." Интересно дали трябва да се приема буквално - че е родена с кий спирит, за разлика от всички останали, които си намериха своите? Във всеки случай Гитра явно е по-загрижен за нея отколкото за кий спиритите и Таскър.
В този епизод поне се нагледахме на Джико и уменията му, както и на 'дракончето' му Pyron - първо победи Зед (макар и благодарение на Роя - ако тя не беше спряла Зед...), после за малко да победи Сара въпреки че съотношението на силите беше 2 кий спирита срещу един не-кий (не бих го нарекъл обикновен).
Сара я намразвам все повече. Жалко, че Робес не се би с нея - щеше да ми е интересно да видя резултата.
Зед е идиот - по такъв начин да се откаже от Амил Гаул... Но пък Джиму и компания се появиха в най-подходящия момент. Не съм вярвал, че ще се радвам да видя някой от онея четиримата глупаци.
Превюто за следващия епизод беше доста по-интересно от обичайното:
- Сара явно я чакат някои неприятни изживявания, за което трябва да благодарим на Джиму. Но като гледам как Зед и Амилчо са се изправили срещо Пронимо и Монарди най-вероятно Сара няма да умре (освен ако оня не вземе и двата спирита и не ги прати срещу Зед, което би било тъпо, според мен)
- Зед говореше с оня Сийкър (забравих му името), като и двамата бяха в стаята на Сагири докато тя спи - явно Зед ще я върне у дома и МОЖЕ БИ, евентуално, някой ще вземе да разкрие малко повече за кий спиритите. Ха дано!
- а Джиму май обясняваше на Мирет що се е провалил. Тая й усмивка в края на самото превю беше доста... обезпокоителна...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 11:12 pm |
|
lani |
|
|
|
Цитат: мисля, че ще ми влезе в колекцията анимета, записани на диск..
А аз не се съмнявам-стига my presious friend да ми даде нейните,че съм доста разпиляна...
Сега за новият еп-май съм първата дето ще го коментира след като го събнаха. колко години му трябваше на Ноа да се освести... Дрънкаха му, дрънкаха му,а накрая само като видя перцата и му светна. Пък тази тъпачка Диана не можаха ли да я изтрепят по-рано. Казвам тя единствена ме дразнеше през цялоо аниме,пък като почнаха и флашбекове с нея да дават ми се дощя да се развикам.
Чакам с нетърпение да видя какво ще стане по-нататък и как ще свърши цялата работа. То самото начало беше ясно,че Зедчо ще е спасителят,но просто реакцията му като го разбра ме разби. Велик незабравим кометар-Таскър сама влезе в тялото ми. А и Джико сама ме издрадни този път. Ама не да видим какво ще стане пък след това потоп.
а Таскър сама е много тъп-като съм силен дай да унищожа света,че си нямам друга работа. но пък нямам търпение да го видя събуден...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 20, 2007 1:16 am |
|
shadowblack |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 7:16 pm Мнения: 1343 Местоположение: Пловдив
|
Следващия еп явно ще е Spirit-и срещу Shard Caster-и, и в частност твърдоглавото чудо Зед срещу върховния Спирит (кой друг освен него ще тръгне да се бие с върховната сила ).
Иначе в този нищо неочаквано - Таскър се появи, Зед се оказа истинския Спасител (не че някой се е съмнявал), Ноа се осъзна (с около 100 години закъснение), видяхме малко вторични герои които са все още живи (Мирет, Гитра, Кира, Елмейда и др.), Морима умря точно когато почна да ме дразни с това нейното "Такър-сама! О, Таскър-сама! Моля ти съ, събуди съ и унищожи този свят, Таскър-сама!", и май това беше.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 20, 2007 12:17 pm |
|
Pres |
|
|
|
добре, че излезе субнат ... да се разбере повечко от диалога
Jikko = тъп пе***. "The power I've sought my entire life..."
и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 20, 2007 11:42 pm |
|
vovich |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
lzpreslav написа: добре, че излезе субнат ... да се разбере повечко от диалога Jikko = тъп пе***. "The power I've sought my entire life..." и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse !
ЕЕЕеее... все защитавак Джико.. дамн.. така де ен ми се гледа субнат..
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 21, 2007 4:08 pm |
|
victor_1988 |
|
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
vovich написа: lzpreslav написа: добре, че излезе субнат ... да се разбере повечко от диалога Jikko = тъп пе***. "The power I've sought my entire life..." и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse ! ЕЕЕеее... все защитавак Джико.. дамн.. така де ен ми се гледа субнат..
Дам, и аз все го защитавах, а той взе, че ме изложи.
A в следващия епизод явно всички спирити ще възстанат с/у своите шард кастери.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|