Дата и час: Вто Фев 11, 2025 11:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 8 [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Апр 12, 2006 8:53 pm 
Аватар

Това аниме ме грабна от opninig-а още.Супер ме радва,пък как обстановката мина от леко sci-fi в направо фентази,а? :D
Абсолютно по всяко време музиката ме радва,естествено,че БГ ритмите най-много :P (м/у другото когато дават "the next episode" какво ще гледаме пак има нещо леко биещо на БГ или поне така ми се струва.)Сега нашият човек остава да овлядява тозиии...невероятен ангел и да излезе главният лош,който наистина може да се окаже Noah,ноо дано това да не стане скоро,защото бих гледал анимето само заради музиката му :D (кога ли ще му изкарат пълният ОСТ :roll: )А пък дядото с огненият спирит за сега най ме радва(все пак имам леееека слабост към огъня :) )Така че очкваме 3-ти епизод ...^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Апр 13, 2006 1:10 pm 
Аватар
in need of a hero

Анимацията нещо не ми допадаше, ама се свиква след 5-тата минута ^^.

Приятно аниме, ще го следя :wink:

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 06, 2006 11:43 pm 
Аватар

Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
:arrow: 1-14
a наздраве

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 18, 2006 12:52 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Изображение
nice :lol: :lol: :lol:

Дойдохме си на думата, започват да се проясняват нещата.. но 39ти - 40ти ще е баш началото на края. Дано успеят да ги изровят тия мини навреме :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 17, 2007 11:23 pm 
Аватар

айде който не е гледал 41 еп да не чете това,че ще се наспойли до ушите. Да бе мамчето на Зедчо много ме хваща яд на нея. На двайсе метра от хлапето си,пък едно здрасти няма да му каже. Чудя се дали тя нямаше общо,че машината на онзи учен се провали-все пак беше порядъчно близо. както виждам това че Гаулчо си отвори очите хич не му повлия на чувателните способности. Освен ако майчето на Зед не му каза нещо от сорта-закарай го този мъник далече от тука независимо какво ти вика или както предполагам Гаулчо има повече ум в главата от Зед. :lol: :lol: :lol: яд ме е за Гинга.ама в това аниме има закономерност. я някой герой се завърне в действието след малко изгнание я го гътнат. замисля ли сте се на възможността зедчо да е внуче на Жико. като ги гледах докато ловяха риба и ги дадоха отзад. Имат еднакви прически. :P Пък някой забеляза ли,че един от духовете на таскарите се казваше Трипер. Направо си умрях от смях. а това дето просто ме разби беше когато роя попита Зед дали има план. Той я погледна с физиономия-ама ти в мен ли се съмняваш. и после я уби с оригиналността си отново да използва Амил Гаул. :D :D
а сагири е изключително сладка спасителка. :) :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 07, 2007 5:36 pm 
Аватар

Шадин засега нещо не ме кефи. Другите 4, които видяхме досега, ми харесаха много повече от него.

Както се и очакваше шестия и последен кий спирит е в Мирет. За нея казаха (или поне така беше преведено): "...being a girl who was born with a key spirit." Интересно дали трябва да се приема буквално - че е родена с кий спирит, за разлика от всички останали, които си намериха своите? Във всеки случай Гитра явно е по-загрижен за нея отколкото за кий спиритите и Таскър.

В този епизод поне се нагледахме на Джико и уменията му, както и на 'дракончето' му Pyron - първо победи Зед (макар и благодарение на Роя - ако тя не беше спряла Зед...), после за малко да победи Сара въпреки че съотношението на силите беше 2 кий спирита срещу един не-кий (не бих го нарекъл обикновен).

Сара я намразвам все повече. Жалко, че Робес не се би с нея - щеше да ми е интересно да видя резултата.

Зед е идиот - по такъв начин да се откаже от Амил Гаул... Но пък Джиму и компания се появиха в най-подходящия момент. Не съм вярвал, че ще се радвам да видя някой от онея четиримата глупаци.

Превюто за следващия епизод беше доста по-интересно от обичайното:
- Сара явно я чакат някои неприятни изживявания, за което трябва да благодарим на Джиму. Но като гледам как Зед и Амилчо са се изправили срещо Пронимо и Монарди най-вероятно Сара няма да умре (освен ако оня не вземе и двата спирита и не ги прати срещу Зед, което би било тъпо, според мен)
- Зед говореше с оня Сийкър (забравих му името), като и двамата бяха в стаята на Сагири докато тя спи - явно Зед ще я върне у дома и МОЖЕ БИ, евентуално, някой ще вземе да разкрие малко повече за кий спиритите. Ха дано!
- а Джиму май обясняваше на Мирет що се е провалил. Тая й усмивка в края на самото превю беше доста... обезпокоителна...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 11:12 pm 
Аватар

Цитат:
мисля, че ще ми влезе в колекцията анимета, записани на диск..

А аз не се съмнявам-стига my presious friend да ми даде нейните,че съм доста разпиляна... :roll:
Сега за новият еп-май съм първата дето ще го коментира след като го събнаха. колко години му трябваше на Ноа да се освести... Дрънкаха му, дрънкаха му,а накрая само като видя перцата и му светна. Пък тази тъпачка Диана не можаха ли да я изтрепят по-рано. Казвам тя единствена ме дразнеше през цялоо аниме,пък като почнаха и флашбекове с нея да дават ми се дощя да се развикам.
Чакам с нетърпение да видя какво ще стане по-нататък и как ще свърши цялата работа. То самото начало беше ясно,че Зедчо ще е спасителят,но просто реакцията му като го разбра ме разби. Велик незабравим кометар-Таскър сама влезе в тялото ми. А и Джико сама ме издрадни този път. Ама не да видим какво ще стане пък след това потоп.
а Таскър сама е много тъп-като съм силен дай да унищожа света,че си нямам друга работа. но пък нямам търпение да го видя събуден... :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 11:19 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дамм, Джиико се прояви ОТНОВО като най-смотания/глупав нещастник на анимето. А е sage. Е**** резила... Но е готино, че показват, че има и такива. Смотаняк, търсещ 'силата'. Дано умре накрая :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 11:48 pm 
Аватар

Zed VS Tasker

A Human with a Sword versus a God

Ако на зед не му доиде Пауера или амилчо не изкочи от някоя част на таскер двубоя ще е яко тъп :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 1:16 am 
Аватар

Следващия еп явно ще е Spirit-и срещу Shard Caster-и, и в частност твърдоглавото чудо Зед срещу върховния Спирит (кой друг освен него ще тръгне да се бие с върховната сила :roll: ).

Иначе в този нищо неочаквано - Таскър се появи, Зед се оказа истинския Спасител (не че някой се е съмнявал), Ноа се осъзна (с около 100 години закъснение), видяхме малко вторични герои които са все още живи (Мирет, Гитра, Кира, Елмейда и др.), Морима умря точно когато почна да ме дразни с това нейното "Такър-сама! О, Таскър-сама! Моля ти съ, събуди съ и унищожи този свят, Таскър-сама!", и май това беше.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 12:17 pm 
Аватар

добре, че излезе субнат ... да се разбере повечко от диалога :)
Jikko = тъп пе***. "The power I've sought my entire life..."
и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse ! :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 11:42 pm 
Аватар

lzpreslav написа:
и все пак и той е искал Tasker за себе си ... ако в 51 епизод не го убият, пращам писмо на Aniplex или на Madhouse ! :lol:

ЕЕЕеее... все защитавак Джико.. дамн.. така де ен ми се гледа субнат.. :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2007 12:11 am 
Аватар

превюто запоследния епизод е объркващо :dontknow:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2007 4:08 pm 
Аватар

vovich написа:
lzpreslav написа:

ЕЕЕеее... все защитавак Джико.. дамн.. така де ен ми се гледа субнат.. :P

Дам, и аз все го защитавах, а той взе, че ме изложи. :lol:

A в следващия епизод явно всички спирити ще възстанат с/у своите шард кастери.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2007 9:10 pm 
Аватар

Изображение
На много странно място си слага талисмана Зед като мисли за Ноа?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 8 [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]