Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:27 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Shining Hearts [Пролет 2012]
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 1:29 pm 
Аватар

Фен сървиса се усеща яко. Дано не се окаже здрава боза обаче, ще го видя.

МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 3:15 pm 
Аватар

Ще го погледна :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 8:00 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
Пък и гледам по-назад има един мъжки персонаж с хубав .. меч, тъй де xD - значи ще го следа поне колкото да видя дали ще бутнат този персонаж там или са го сложили на постера само за заблуда на женската част от публиката xDDD

:thumb:

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 6:14 am 
Аватар

Артът и самите герои са страхотни. :wow: Излапах и от официалната страница описанията на героите, в които има включени и кратки аудио фрази. :)
Надявам се да се получи в крайна сметка. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 2:35 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Thaumaturgist написа:
Фен сървиса се усеща яко. Дано не се окаже здрава боза обаче, ще го видя.

Ako чуя добра дума за това аниме от теб бих се навил да го гледам. Инак не. :stars:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 2:02 pm 
Аватар

Много е тъпичко милото, язък за хубавия арт. И този Дигимон нещо е объркал анимето :lol:

П.П. Забелязахте ли, че половината анимета от този сезон започват с - ЛУНА O_o

МнениеПубликувано на: Съб Апр 14, 2012 2:47 pm 
Аватар

Охххх от къде да започна ....

1. Анимето се казва Shining Hearts ... doh
2. Подзаглавието на анимето е Shiawase no Pan, което в превод е нещо като "Хлябът на щастието" .... I mean ... seriously >.>
3. Базирано е на рпг игра, с главен персонаж пекар ^^''
4. Харем

И това е само от описанието на анимето... Естествено първите 10 минути направо бетонират впечатлението xD

Какво хубаво имаме - анимация <3 (!!!!), чара дизайнът <3 <3 <3 (Tony Taka !???), харем ( с хубави и обичливи девойки) и режисьор - Kawasaki Itsurou (Densetsu no Yuusha no Densetsu, Sengoku Basara, Koukaku no Regios, ....) ...въх... нещо много странно и необяснимо е е ставало тук ако питате мен. Макар че Kawasaki Itsurou принципно режисира и този тип анимета, но просто не го беше правил скоро xDDD

В крайна сметка се е получила добре изглеждаща, но почти безсмислена манджа с грозде.

В този ред на мисли - героите са толкова обичливи и добри, че чак ти се повдига, а месенето на хляб хич не помага в това отношение ... xDDD Надявам се като почнат битките да се подобрят нещата (защото в крайна сметак това е рпг), но не знам отсега дали ще издържа до там ^^''''

Общо взето на това аниме му трябва повече хляб ... оххх ... в смисъл повече действие, история - нещо, което да хване интереса на публиката .... защото само на сладурска визия няма да го бъде x3 Макар че като се замисля това не ми попречи да изгледам Shining Tears X Wind, така че може би ще го бъде при всички положения :lol: :P

PS

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 01, 2012 1:22 pm 
Аватар

1-ви епизод:
- Началото ми докара тикове.. Не спрях да повтарям doushite doushite doushite.. За щастие отмина след 10 минути. :lol:
- Главния изглежда доста безхарактерен..
- Беше скучнооо.

2-ри епизод:
- "Even so, all we'ra able to do is bake bread" - И аз така си помислих.. :doh:
- Рик май е бил пират или нещо подобно.
- Ъ, това ли беше голямата буря? Очаквах, че ще се появи няк'ви лоши и ще ги замерят с хляб, а то малко дъжд и вятър.. :huff:
- Хората в този град не спират да се тъпчат с хляб! Y U R NOT FAT?!
- Хлябът стопли студеното сърце на брата елф. :lol:

3-ти епизод:
- Най-после започва да се случва нещо!
- Три момичета намират непознато момче, носещо доспехи и меч, да лежи на плажа и го правят пекар. Добра идея! =))

Причината да гледам това аниме: мъжът с дългата коса от постера, който още не се е появил. Губя търпение.. :x

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 2:43 am 
Аватар

След 8-ми епизод просто трябваше да споделя впечатления ... просто трябваше....

Ама малко за девойките преди това ....

Първо - вече ще правя клуб на Мей ~ Не че прави нещо съществено из анимето (being pretty doesn't count), но е твърде kawaiii за да я пропусне човек~ Така де - ако бях мъж - щеше да ми хареса ... жалко само че анимето е такова ... >.> И има котешки ушета ^///^ Общо взето имат си мадамите моментите ... ама трябва повече бишита >.>

Изображение Изображение Изображение

Което им напомня, че Рик изглежда все по-сладък >.> Може би, защото анимето прелива от добре сложени аниме героини, а горкият мъжки пол е останал нейде в небитието или много-много на заден фон ... тц тц тц ... няма справедливост ... не могат да ги направят да са по равно от двата пола и това си е >.<

Изображение

На второ място идва лисо-мимито ... което мярнах в 6-ти епизод ~ Макар че clumsy maid клишето вече се поизтърка доста - кой не иска още и още xDDD

Пък и признавам че харемът се движи с пълна сила ... жалко че ще е похабен по такъв начин T^T Да не споменавам, че има още героини, които ще навлезнат в историята ... Чудя се дали трябвa да съчувствам или да завиждам на Рик, или пък трябва да съчувствам на всите моми, които са му се метнали на врата. Не че не е сладък - но айде сега - чак пък толкова :lol:

И тсундерето - там пък изненадата дойде от сеюто .... Kugimiya Rie anyone!???!! Като я чух за първи път, реакцията ми беше OMG - that's her xP Няма да ви казвам защо е известна - сами ще си го откриете , ако не се сещате ... we are speaking about tsundere-s here xD

....

И сега си идвам на думата - защо след 8-ми епизод?
Ами той се появи ... и под той се подразбира героят от който ми тръгна гледането на анимето... същият тоз от постера - дал Пиратъъъъъът е на линия ^.~ Yessssss! не знам колко гледащи ще го дочакат, даже не знам дали ще има и други гледащи, които биха си причинили това аниме ... не че не е лошо, но просто страда от бездействие и захарност x3

И понеже падна масово правене на скрийншотове ....

Честно казано не е лош ... ама за такъв дългоочакван персонаж трябваше нещо по-епично да покажат. Yo ho, yo ho, a pirate's life for me ... Надявам се малко да се задвижат нещата, но като гледам как ас се задвижили последните няколко епизода - ще е мъка. Макар че епична битка или каквато и да е друга добре анимирана сцена едва ли ще видим.... а искам да спретнат една - поне една~едничка (шегувам се де - надявам се поне няколко хубави да направят xP). Може би в последният епизод, което още не е яснo кога ще е. Засега се чудя между 13 и 24 епизода. Надявам се да не е второто XD

Което най-накрая ме доведе до мисълта какво е Shining Hearts. Това слайс ъф лайф развиващ се в приказен свят. И поуката от цялото нещо е, че независимо колко си силен, от коя раса си и т.н и т.н в крайнас метак всичко опира до това да можеш да се нахраниш добе. И от там минаваме на въпросния пекар ... Sounds legit, huh? xDDD Damn straight xD

btw И докато чаках да се появи пиратът се мярна още едно сладко биши - Lagnus Wyndaria ^///^
Изображение
Dazzling bishounen xD Аз пък да не пропусна xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 06, 2012 1:20 pm 
Аватар

Някой се опитва да ме копира ... Изображение

Минавам само да напиша, че следя и аз анимето, ей така, заради дивотията ... и още една причина.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2012 2:07 pm 
Аватар

Изключително скучно аниме :?

МнениеПубликувано на: Вто Юли 17, 2012 6:25 pm 
Аватар

Това аниме не заслужава крайна оценка, че сама ще се изплаша до какви нива на заблуждение съм достигнала.

Ако трябва да направя някаква скала, то тя би изглеждала така:

Картинки: 8/10 (това даже няма нужда от коментар)
Звук: 8/10 (сеютата си вършат прекрасно работата *погалва ушето*, но всичко останало Оп/Ед/Ост ... и справка графа "Герои")
Герои: 5/10 (защото са сладури, а и винаги може по-зле)
История: 2/10 (тотално похабена - цялото рпг усещане беше изтръгнато от печенето на хляб)
Стойност: 1/10 (нищо не сте пропуснали, дори аз едва ли ще запомня нещо от това освен отделни герои и то за кратко)
...
Средно: ~5/10

Това е трябвало да го оставят CD версия >.<
Още не мога да преживея комбото на Nakai Kazuya и Kamiya Hiroshi T^T

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 17, 2012 7:10 pm 
Аватар

Явно съм забравил да пиша тук преди, та гледам съм му дал 5/10.
Какво да се прави. :baby:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 26, 2012 10:40 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

В крайна сметка някак си го догледах =)) Яко среднисто аниме, от тия ставащите за един път :)

6/10 - повече не заслужава :peace:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]