|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 2:28 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Пак ще е зле...Spider man е с комичен характер, дори когато води битките си говори простотии, когато мисли също говори простотии, когато лети говори с себе си пак някакви гибериш неща и тези сценаристи това май няма да го разберат в близкото десетилетие....правят някъв teen spider man който го играе олигофрен дето пак ще се обеснява в любов и ще каже 2, 3 смешки за целия филм. Сериозно, ако човек е гледал поне оригиналната анимация ще види че през повечето време не му е само Mery Jane на главата, а точно обратното нещата му се случват на късмет в края на всяка битка. Новият костюм е направен с цел да привлече повече хора за "УАУ" ефекта от колкото да покаже сравнение с оригиналния.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 3:06 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Super_Beast написа: нещата му се случват на късмет в края на всяка битка. Ето това си беше тъпо според мен,не мога да се съглася.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 3:50 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
The Dark Knight написа: Damn it ! Най-накрая един свестен трейлър.Ето такъв си представях Спайдърмен,и такъв трябва да бъде наистина... Напълно съм съгласен!
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 4:00 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
И все пак ... хареса ми трейлъра, някаква надежда, надига леко гласче от дъново на мозъчно-черепнатата ми кухина И да, Спайди ръси смешки на поразия. И да, не му е само Мери Джейн в главата, и Фелация и тази другата И не, той не печели битките си на късмет. Печели ги с много ум и малко късмет.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 5:12 pm |
|
6iblio |
|
|
|
От към ефекти със сигурност ще е зрелищтно.
Гущера е готин злодей, но не ме кефи, че явно доктора ще стане също зъл. Обикновено той не си спомня какво е станало... Но това се налага за да има малко трилър във филма, защото не могат да го оставят да е само на инстинкти Гущера.
От това, което видях в трейлъра, едвали не цял Ню Йорк ще му види лицето... Поне така излгежда.
Съгласен съм, че трябва да ръси простотии, а не във всеки филм любовната история да е на първо място. А вечерята с полицая е токова клише, че не може да се опише.
Дразни ме колко много са се опитали да направят новата поредица да се различава от старата. Тук е ученик, преследва го полицията (Батман ли искат да го изкарат), трябва с устройство да изстрелва мрежата (спокойно, знам че е така поне в сериала) и не знам си още какво.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Вто Фев 07, 2012 10:08 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
6iblio написа: трябва с устройство да изстрелва мрежата (спокойно, знам че е така поне в сериала) и не знам си още какво. Ето това най-много мразя в Паяка.Защото изстрелването на паяжини е част от суперсилите му,а не някакво си устройство с лепило или не знам си какво,което изстрелва,което прави нещата още по нелогични.Според мен паяжината трябва да се изстрелва от китките му,от самия него.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|