|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:03 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2011] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Пон Яну 16, 2012 3:50 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
мхм За мен Бакуман, Дет Ноут (за която не става дума тук) и Реборна , са просто скучни. Гантз е so-so, или comme ci, comme ça. Чета я, но не ме грабва. По едно време се бях зарибил по нея, но и това премина.
Кеничи наистина е сред мангите, БЕЗ СЛАБ ЧАПТЪР, но в името на разнообразието, гласът ми отде другаде.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2011] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Нед Фев 05, 2012 9:13 pm |
|
excape |
|
|
|
11 гласа за Бакуман откъде толкоз фенбаза тая скучна манга или някой са гласували, щото е манганаката на Дет ноут... Белза, Ипо, Гантз чудя се коя от трите, но се спирам твърдо на Гантз, чакам всеки чаптър с нетърпение. Дори наскоро я препрочетох. Другите съм ги почвала, но бързо съм ми е секвал интереса към тях
|
|
|
Заглавие: Re: [AsMA 2011] ~ Best Popular Manga Award ~ Публикувано на: Пон Фев 06, 2012 3:23 am |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
realist написа: Забелязвам, че ние си цъкаме различни добри манги Че и Бакуман си е добра манга. Това, че ти и още не знам си колко души я намирате за скучна не я прави по-малко добра, защото също толкова души, че и повече я намират за интересна и добра...
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|