|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 5:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 05, 2012 1:07 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Поредния добър чаптър. Да не повярва човек че мога да хваля толкова поредни чаптъри. Робин И ме изкефи как едни се успокоиха че няма да ходят на острова, а други съжаляваха Само новият дизайн на Смоуки не ми харесва, но то от новите така или иначе са изключения добрите дизайни. Сякаш преди време на Ода му беше друго въображението и по-други смехи ги измисляше героите/света...
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 08, 2012 12:10 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Какъв беше тоя накрая? В първия момент си помислих за Бъги, но май е някакъв самурай. Много странен плод има.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 08, 2012 2:24 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
1-во spiralkinda написа: В първия момент си помислих за Бъги, но май е някакъв самурай. 2-ро hellsing87 написа: но след това се сетих че този самурай може да е имал близка среща с Trafalgar Law. И аз да спомена, че тия които бяха на кораба не успяха да заловят Брук. Той е скелет, та газта няма ефект върху него Our only hope.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 08, 2012 3:19 pm |
Akainu. |
|
|
|
Зоро , Брук ще се наложи да ги спасява. А до краката на самурая и аз съм на мнение, че Трафалгар го е подредил така. Очертава се доста добра арка...
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 08, 2012 5:15 pm |
Gitramas |
|
|
|
Zoro the Dragon Slayer И Лоу май ще позная, е Шичибукай, найс..
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|