|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 4:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2530.jpg) |
dantemp |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 28, 2006 6:58 pm Мнения: 1414 Местоположение: ама що всички пишат некви глупости в това поле :/
|
Първия сезон на Sailor Moon е голяма тъпотия, около 8 пропилени часа от моя ценен живот ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) После втория сезон е търпим до едно място след което става толкова скучно, че въпреки ОГРОМНАТА ми фенбойщина към това аниме ( което съм гледал по натамушните серии по RTL2 преди доста време ) просто го зарязох :Р
П.П. Кво плюят по Hellsing, и те си нямат акъл
Бтв можете да си псувате Sailor Moon и One Peace колкото си искате. На първия има по 1 епизод от всеки 20 ( най много ) който да си заслужава, а във втория има такива идиотщини... като започнем със арта, минем през малоумните герои и стигнем до невероятно малоумния инфантилен идиотски безформен наивен клиширан смешен жалък арт !!!
И въпреки всичко и двете анимета са ми в листата на All Time Favorite
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 1:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5046_1230471828.gif) |
Spokesman Of Madness |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 28, 2006 10:43 pm Мнения: 2496 Местоположение: In the world oф bullshits
|
Вадиме дългия списък и се почва:
1.Naruto--->Неква зверска цигания с рус педер*с за главен герой...Още нещо трябва ли да спомена?Ааа да обладан от зъл дух на лисица ![:chair:](./images/smilies/chair.gif) (дано докато го управлява да се метне от някаде много високо и се приключи с тая глупост)
2.Sailor Moon Bullshit ---> Защооооооооо защоооо........
3.One Piece --> Просто ме вбесява без да има конкретна причина.
4.DBZ ---> и това ме дразни много ("ооо са ша та наритам само да влезна в супер поуър мод и да заредя батерийките та да светне енергийното поле около мене и косата да ми стане като на чубака рунтавия гъз")
4. Yu Gi Oh. --> защо не си набиете цялото тесте в....
5.Pokemon.---> Da Ultimate BULLSHIT могат да направят същото действие с топчетата като и прятелчетата от #4
6.Neon Genesis Evangelion.---> е бива ли такова нещо супер аниме и накрая така жестоко да го УсерЪт.А да и Шинджи ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) .
_________________ Fuck this shit...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=538_1255874983.jpg) |
Nimeria |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Нещо зех яко се дразня на Ф/СН^^ Задоволително аниме, но прекалено възхвалявано... Като се замисля, че може грабне бест романс/драма и почвам се чудя защо^^ Да не говорим, че Сейбър (нищо против мацето) може да стане и best femalе и шока ми е тотален. Анимето не беше запомнящо се, драма/романс вътре почти няма, а където го има е толкова комерсиален, че ми се гади (най-романтичния еп от цялото аниме беше по-скучен от филърите на Наруто)^^ Просто посредствено екшънче с хубав арт о.О Да не говорим, че главните герои не бяха изградени като образи^^ Сичко залага на качествения екшън, който да грабне зрителя и на нищо повече^^ В цялото аниме няма нищо запомнящо се... Единствения спомен, който имам от Ф/СН е ОСТа, който беше добър... Сюжет - боза, дълбочина на историята - никаква и т.н. Не сериозно... Какво намират всички в т'ва аниме^^ Става за убиване на един-два дена, ама нищо повече... Поне края закърпи малко положението^^
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 9:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Nimeria написа: Нещо зех яко се дразня на Ф/СН^^ Задоволително аниме, но прекалено възхвалявано... Като се замисля, че може грабне бест романс/драма и почвам се чудя защо^^ Да не говорим, че Сейбър (нищо против мацето) може да стане и best femalе и шока ми е тотален. Анимето не беше запомнящо се, драма/романс вътре почти няма, а където го има е толкова комерсиален, че ми се гади (най-романтичния еп от цялото аниме беше по-скучен от филърите на Наруто)^^ Просто посредствено екшънче с хубав арт о.О Да не говорим, че главните герои не бяха изградени като образи^^ Сичко залага на качествения екшън, който да грабне зрителя и на нищо повече^^ В цялото аниме няма нищо запомнящо се... Единствения спомен, който имам от Ф/СН е ОСТа, който беше добър... Сюжет - боза, дълбочина на историята - никаква и т.н. Не сериозно... Какво намират всички в т'ва аниме^^ Става за убиване на един-два дена, ама нищо повече... Поне края закърпи малко положението^^
Значи този пост не беше толкова с/у самото аниме колкото с/у феновете му.
Няма да пиша повече, че ще излезе, че го защитавам, а темата не е за това.
sry
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Мар 19, 2007 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6123.gif) |
Divinity |
|
|
Nimeria написа: Нещо зех яко се дразня на Ф/СН^^ Задоволително аниме, но прекалено възхвалявано... Като се замисля, че може грабне бест романс/драма и почвам се чудя защо^^ Да не говорим, че Сейбър (нищо против мацето) може да стане и best femalе и шока ми е тотален. Анимето не беше запомнящо се, драма/романс вътре почти няма, а където го има е толкова комерсиален, че ми се гади (най-романтичния еп от цялото аниме беше по-скучен от филърите на Наруто)^^ Просто посредствено екшънче с хубав арт о.О Да не говорим, че главните герои не бяха изградени като образи^^ Сичко залага на качествения екшън, който да грабне зрителя и на нищо повече^^ В цялото аниме няма нищо запомнящо се... Единствения спомен, който имам от Ф/СН е ОСТа, който беше добър... Сюжет - боза, дълбочина на историята - никаква и т.н. Не сериозно... Какво намират всички в т'ва аниме^^ Става за убиване на един-два дена, ама нищо повече... Поне края закърпи малко положението^^ съгласен съм с по-голямата част - анимето не заслужава толкова превъзнасяния, героите не са кой знае колко добре направени, романтиката като цяло не е на ниво
искам да добавя, обаче, че и битките не бяха много нещо
съгласен съм, че анимацията е t3h ownage, че краят е добър, и че ОСТ става, но основния проблем на анимето според мен, е че не може да има едновременно добри битки, добър сюжет и добра любовна история - всичко наблъскано в 24 епа
=> има незадоволително кратки (макар и добре направени) битки, сювет, на който не е обърнато нужното внимание (а би могъл да е добър), и посредствена любовна история
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Май 27, 2007 8:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=75.jpg) |
engine |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
дойде време и аз да се изкажа тука.
Мразя Наруто.И Сакура.И саске.И цялото "Наруто" мразя...без Шикамару,щот'само той има акъл в тая глава неговата.
Мразя Маи Химе-едрогърдести,тъпи п.тки със суперсили се млатят,и таман като се накефих,че сички са умрели...и дойде края(да не спойля,ама ми се развали единствения кеф от тая тъпня).
Инуяша.Почти толкова тъпо колкото дързост и красота,ма действието му не е толкова развлачено...което е малък плюс с оглед на скуката,която провокира у мен.
Блеач.АААА,ТЪПНЯТА!
Фейт стей найт.Както уместно отбеляза Саян,кво толкова и се кефят на тая Сабер,дето е облечена в тенеке и е руса,и е тъпа...уф.
Т'ва е.Благодаря за вниманието.
_________________ Който пие облак троен,той за утре е спокоен!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|