|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Papa no Iukoto o Kikinasai! [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 12, 2012 11:02 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4586_1691886832.jpg) |
velush |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
На мен ми тъпее. Главният герой е някакъв безличен тип, а всички големоцицести мадами и лолита му се лепят, като мухи на мед...и всичко това е под формата на wish fulfillment, а не на комедийна пародия...значи не е за мен... Освен това цицоланата ми е противна, а хлапенцата са си дечица...май само каката ме кефи ама тя въобще не е централен персонаж. Дроп.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Papa no Iukoto o Kikinasai! [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 18, 2012 1:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
LOL Отде подяволите се взе тая драма в тоя епизод >.> Супер неочаквано... И тая сцена с цялата фамилия... На кратко: Добър епизод беше... & damn... Shingo и Yuri ме кефеха >.> Посмях се кат Shingo погна Yuuta
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Papa no Iukoto o Kikinasai! [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 01, 2012 6:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Това Аниме ми става едно от любимите в жанра. Приятно изненадан съм че засега feel не наблягат главно на еротика и фенсървис ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Keep going
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Papa no Iukoto o Kikinasai! [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 03, 2012 7:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
>не наблягат главно на еротика и фенсървис Едно и също нещо ли гледаме? А на какво наблягат? The scenes which break the flow somehow are either drama or fanservice, and the fanservice is outnumbering the drama by far. Not to mention, the drama is kinda weak sometimes (only really good scene was the bridge one). Оставяйки драмата настрана, тъкмо еротиката и фенсървисът ме отблъскват, от движението на камерата изглежда, че очите на нашия не могат да се откъснат от двете по-големи сестри, и единствената, на която и е спестено, и е приета наистина като семейство, е малката. Не знам как е в новелата, например в Нисе и Бен-то фенсървисът си има своя си цел, която изпълнява перфектно, но тук е доста disturbing. Така или иначе, анимацията сама по себе си може да дава хинтове... и кой знае защо, останал съм с впечатление, че накрая ще свърши с голямата сестра, и те двамата ще се грижат за другите две сестри... което ме притеснява лично мен.
Е, оставяйки настрана това, какво става по дяволите с училищата им? Едно от нещата, които ме накараха да харесвам Усаги Дроп, беше точко как човека търсеше детска градина, а засега нищо не е споменато за това. И защо по дяволите не настоя да получава издръжка за момичетата от семействата, които щяха да ги приемат по начало? Сигурно така щеше да може да си позволи и двустаен апартамент, така че да остави на момичетата малко повече privacy. Но не, айде, такива идеи не е нужно да му хрумват, айде да избягаме под носовете на всички. Въпреки че аз просто не виждам как може някой да спори с аргумента "Оставете ме да върна грижите, която сестра ми положи за мен."
P.S. Ох, забравих... КАК са могли да изберат това VA за главния? Гласа му е ужасен и съвсем не на място. Е, донякъде върши работа, отклонява вниманието от това какво леке е главния принципно.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Papa no Iukoto o Kikinasai! [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 03, 2012 10:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Е, да, поне не наблягат толкова на ечито, признателен съм
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Papa no Iukoto o Kikinasai! [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Фев 14, 2012 11:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Страхотно върви, ако продължава така ще ми влезе сред най-любимите. Наистина е страхотно в тежък момент да имаш близки хора до себе си, които да ти помогнат. Хубаво е хората да се замислят какво имат и какво приемат за даденост. Супер е просто. ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) Да видим като се види с клуба в следващия епизод какво ще стане, но честно казано все повече ми се иска да се събере с озвучителката.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|