Дата и час: Сря Фев 12, 2025 8:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: [:AsAA 2011:] Жури дискусия и вот
МнениеПубликувано на: Нед Яну 08, 2012 7:06 pm 
Аватар
Модератор

Изображение
AnimeS-bg.com Anime Awards
Let's watch together

Жури AsAA 2011 написа:
B1nKaTa
Belgarion
dadaadda
DNgirl
Harada Risa
hellraiser
krish
Kudrokoska
SonGoku
Thaumaturgist
werewolf_girl
WrathOfGod
zlobcho

Темата може да бъде използвана от журито за дискусии в помагане за определяне на аниметата в категориите. Както и да дадат своя вот от сега до 31ви Март 2012г.

Хората които не виждат никовете си по-горе, моля да се въздържат от писане тук, а да използват темата за Коментари и дискусии.

Профил  

Заглавие: Re: [:AsAA 2011:] Жури дискусия и вот
МнениеПубликувано на: Нед Яну 22, 2012 1:33 pm 
Аватар

Best Male - Toriko

Best Female - Yuno Gasai

Best Action - Toriko

Best Drama - Steins;Gate

Best Comedy - Level E

Best Ecchi - Dororon Enma-kun Meeramera

Best Fantasy/Mahou - Nurarihyon no Mago: Sennen Mankyou

Best Mystery/Horror - Mirai Nikki

Best Sci-Fi/Mecha - Guilty Crown

Best Sport/Other - Phi Brain: Kami no Puzzle

Best Slice of Life - Bakuman. 2

Best Sequel - Shakugan no Shana III

Best Short - Kyousogiga

Best Original Work - Phi Brain: Kami no Puzzle

Best Movie 2010 - Break Blade

Best Fight Scene - Toriko vs Tommyrod

Best Song - SPYAIR - Samurai Heart

Best OST - Guilty Crown

Best OP/ED Combo - Deadman Wonderland

Best Anime 2011 - Steins;Gate

Best Manga Adaptation - Hunter x Hunter

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 5:17 pm 
Аватар

Време ми е и аз да приключа с това задължение. Започвам по миналогодишния ми ред, т.е. както дойде.

Best male & female: Гласувал съм за Хомура Акеми изцяло по симпатии от картинки за най-добър женски персонаж, а и честно казано в анимето ми хареса образът ѝ. За мъжки образ съответно съм дал своя глас за Аои Тоори, трябва да призная, че беше симпатяга, жалко само, че се оказа такъв женчо, нищо де, определено ми е фаворит в случая.

Best Anime of 2011: Определено от тази година ми стана любимец Boku wa Tomodachi ga Sukunai. Може на някои това да им изглежда смешно, но поставя интересни въпроси в един все по-отчуждаващ се свят. Начинът на поднасяне беше изключително забавен и си беше приятно изживяване времето прекарано с него. Знам, че няма шанс да спечели приза, но въпреки това то е моят фаворит.

Best Mystery/Horror: Не ми е много присърце тази категория, но въпреки това дадох своя глас за Mirai Nikki, мнението ми е изградено изцяло от отзиви и коментари, но мога да заявя, че съвпада с това на мнозинството.

Best Slice of Life: Посочил съм явния фаворит: Usagi drop. Мисля, че на всички им е ясно защо. Определено заслужава да спечели категорията.

Best Song 2011: Kalafina – Magia ми е допаднала най-много от предложените. Естествено това е изцяло лично мнение и не виждам смисъл да убеждавам когото и да било в правотата си.

Best Sci-Fi/Mecha: Тук по-добре да не казвам за какво съм гласувал, че чак мен ме е срам.

Best Comedy: Boku wa Tomodachi ga Sukunai е определеният ми фаворит за тази категория. Вярно е, че има много по-забавни заглавия, но за съжаление всички те са продължения. Искаше ми се дам гласа си за някое аниме от тези, които тепърва излязоха, а не неща като Гинтама и Бака теста, които имат предни сезони и вероятно ще имат следващи. Ще ми се категорията да се отнася само за неща, които са нови, защото старите са много добри, но си имат и стабилна агитка, която им осигурява печалби по подразбиране.

Best Sport/Other: Тук съм гласувал за Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku Hen напук на предното си мнение. Жалко, но и аз като мнозинството смятам, че тук то трябва да спечели.

Best Drama: Странна работа, тази година имам много повече съвпадения с масовия вот! Аз ли се развалям, или хората се оправят? Шегувам се, но наистина и тук съм гласувал в съгласие с мнението на мнозинството за Ano Hana.

Best OST 2011: Тук съм дал гласа си за Mahou Shoujo Madoka Magica. Няма логична причина, просто докато гледах няколко епизода, които му гледах ми направи силно впечатление музиката. Грабваща е и силно допринася за атмосферата. Субективно мнение, но да не забравяме, че предпочитанието за саундтрак е пряко свързано с музикалните предпочитания на човек и това не е нещо, което можеш да наложиш на останалите.

Best Opening/Ending Combo 2011: Гласувал съм за Gintama', обяснил съм в предходното мнение защо.

Best Fight Scene: Gintoki vs Jirochi – лично предпочитание

Best Romance: Много се изговори и изписа за състоянието на категорията. За съжаление всичко е вярно, все по-трудно се намира качествен романс, а този година бе плачевно положението. Лично мнение е, че Kimi ni Todoke 2nd Season заслужава първото място в качеството си на най-чистия романс за годината. Искрено се радвам, че мнозинството подкрепя това мнение.

Best Manga Adaptation: Ох, леле, една манга не съм прочел през живота, как бих могъл да дам мнение, колко добре е адаптирана. :lol:

Best Fantasy/Mahou: Mahou Shoujo Madoka Magica определено смятам, че трябваше да спечели тази категория. И е на косъм от победата.

Best Ecchi: Ох, много ми е жал за тази категория! Хората мислят, че колко е по-хентай, значи толкова по-голямо ечи е, а ечи и хентай са две различни неща. За мен най-чистото ечи за годината е Onii-chan no Koro Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!! :lol: ,но явно хората са на друго мнение. Въпреки това вота ми остава непроменен: най-добро ечи за годината е Onii-chan no Koro Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!!

Best Action: Гласувал съм за Mazinkaiser SKL, съдейки по другите кандидати ми се видя най-подходящ, но като гледам малцина споделят моето мнение.
Best Sequel: Иска ли питане изобщо? Gintama се завърна с още повече изпълнения от първи сезон, а той постави много висока летва, ако трябва да сме честни. Фактът, че не дава назад, а напротив, набира все повече фенове, трябва да е достатъчно красноречив.

и накрая

Best Movie <!2010!>: Trigun: Badlands Rumble взе моите симпатии със своята поява. Едно отлично продължение на един страхотен сериал. Може да изглежда като субективен вота ми, но няма как! Та, хей, това е Урагана Ваш бе!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 6:08 pm 
Аватар
The No-Goodnick

добрем... време е набързо да нацвъкам няколко вота :lol:
Първо да съобщя, че ще гледам да има малко разнообразие към вотовете ми, защото иначе не знам дали ще мога се реша къде-за-какво да гласувам :lol:
и... така...

Best Male:
    Aoi Toori - просто, съжалявам, той ще е... знам, че искам да гласувам и за Kaiji, и за Daikichi, и за Natsume, и за Okabe... ама щом трябва да избирам 1 - то това ще е Toori.

Best Female:
    Dalian - големият сложен избор и тук... просто... не знаех за коя да гласувам... утешавам се с мисълта, че за някой от другите, за които исках да гласувам, ще им гласувам за заглавията, от които са, в някои от другите категории...

Best Action:
    Ben-Tou - такъв идиотски(като първоначална реакция относно причината, заради която се случва) екшън и все пак изпълнен толкова хубаво, не бяха виждал от доста време. На 2ро място тук ще трябва да сложа SKL, съжалявайки, че е чак на 2ро място, но...

Best Comedy:
    пас - все още не мога да се реша >.>

Best Drama:
    Gosick - все някъде трябваше да го спомена, реших да е тук.

Best Ecchi:
    Onii-chan no Koro Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!! ще да е... нека да си вземе наградка :thumb:

Best Fantasy/Mahou:
    Dog Days - Почитател съм на заглавията, които представят един фантастичен свят по един много лек и приятен начин, и това заглавие просто ми изпълни душата.

Best (Popular) Magna Adaptation:
    Знаете, че аз такива работи не чета.

Best Mystery/Horror:
    пас - все още не мога да се реша >.>

Best Original Work:
    Tiger & Bunny

Best Romance:
    Sekaiichi Hatsukoi - no comment is needed.

Best Sci-Fi/Mecha:
    Horizon in the Middle of Nowhere

Best Sequel:
    Natsume Yuujinchou San - ...

Best Short:
    Copihan

Best Slice of Life:
    Ikoku Meiro no Croisee - основно се чудех дали да гласувам за това или за Hourou Musuko, защото тези заглавия явно са се шмугнали под радара на всички останали, които са гледали Usagi Drop. И тъй като Usagi Drop (засега) явно ще си хване наградата, то поне тук да дадем награда на някое от другите заглавия, които я заслужават. А пък Hourou Musuko реших да си го пиша за Overall ^^''''

Best Шпорт/Other:
    The Idolmaster - еми... все за нещо ще гласувам...

Best Movie 2010:
    пас - просто... обмислям още >.>

Best OST:
    Gosick

Best Overall 2011:
    Hourou Musuko - защото накрая се реших то да е тука, а La croisée dans un labyrinthe étranger го писах за Best Slice of Life :lol:

Изписаното по-горе може да подлежи на промяна във всеки момент от сега до края на Март месец тази година.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 7:06 pm 
Аватар

Best Male - Okabe Rintarou - завеян, филмиран, шумен, но когато ситуацията е сериозна е готов да жертва самия себе си, рушейки се психически, даже ранявайки се физически в името на другите. Напълно заслужава титлата.

Best Female - Victorique de Blois - как да не я избера, егати сладура :ying:

Best Action - Tiger & Bunny - Страхотно аниме, за съжаление някак си недооценено. Имаше толкова много клишета в себе си, отвсякъде се усещаше копиране на типични американски анимации, но това аниме успя да покаже една наистина уникална атмосфера.

Best Drama - Gosick - щото го харесвам, заради туй!

Best Comedy - Baka to Test to Shoukanji Ni! - доста труден избор, имайки напредвид какви заглавия излязоха през изминалата година. Продължанието, макар и по-слабо от предходния сезон, успя да ме забавлява доста солидно, затова и избирам баката

Best Ecchi - Onii-chan no Koro Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!! - напоследък загубих интереса си към ечитата, не съм гледал много заглавия от миналата година, но считам, че това аниме си заслужава наградата в тази категория.

Best Romance - Boku wa Tomodachi ga Sukunai - подобно на ечитата, изминалата година не ми бяха приоритетни романсите, а и самите заглавия ми бяха някак си тип "meh, whatever", затова и гласът ми тука е по-скоро запълващ, а и самото аниме не бе дразнещо.

Best Fantasy/Mahou - Dantalian no Shoka - Защо не? Това аниме остана изключително недооценено. Всеки епизод вървя сам за себе си, да, но във всеки епизод предостави уникална атмосфера, изцяло обвързана с митология, легенди. Имаше своите страхотни моменти, определено силни фентъзи елементи.

Best Mystery/Horror - Gosick - добро аниме, вярно, мистериите не му бяха нещо велико, но самото аниме успя да предложи историята си по доста интересен начин

Best Sci-Fi/Mecha - Tiger & Bunny - отново него, не съм фен на мехите, тука не присъстваха в познатият ни вид, но в отношение сайфай си бе доста добре пипнато.

Best Sport/Other - Phi Brain: Kami no Puzzle - щото другите анимета са бози. :arrow:

Best Slice of Life - Usagi Drop - две мнения няма за това аниме? Страхотно аниме показващо всекидневието на самотен човек, приютил при себе си осиротялата малка дъщеря на собствения си дядо, която никой не иска, а оттам и борбата му с това да останат заедно. Доста добра цялостна атмосфера, заслужава си титлата

Best Sequel - Working'!! - Още от същото, какво повече да искам? Страхотно аниме, страхотно продължение, страхотна атмосфера, с кеф го гледах.

Best Short - Fireball Charming - нямам основателна причина за избора си тука, но това аниме ми допадаше като цяло

Best Original Work - Tiger & Bunny - отново и отново! Това аниме определено беше скъпоценен камък, скрита лимонка за изминалата година.

Best Movie 2010 - пас, нито един филм не съм гледал, даже не мога да им хвана спатиите. :confused:

Best Fight Scene - пас

Best Song - Kalafina - Magia - пффф, егати епичната песен е това, няма как да не я избера

Best OST - Mahou Shoujo Madoka Magica - Само с две думи ще обясня избора си: Yuki Kajiura :ying:

Best OP/ED Combo - UN-GO - Вярно, опенингът не ме кефеше, ама ендинга ме къртеше всеки епизод :ying:

Best Anime 2011 - Steins;Gate - определено заслужава тази титла, рядко добре изпипано, показа по изключително приятен начин различни теории свързани с пътуването във времето, паралелните светове, конспирациите и други. Повечето персонажи бяха страхотни.

Best Manga Adaptation - пас, мангу не чета

МнениеПубликувано на: Сря Фев 01, 2012 7:34 pm 
Аватар

Като се е почнало айде и аз да мина

Best Male - Aoi Toori. Защото е Fabulous. И защото Тигъра, който беше втория ми фаворит идва от прекалено бозаво аниме.

Best Female - Yuno Gasai. Може би трябваше да дам символичен вот за Химе :(

Best Action - Mazinkaiser SKL

Best Mystery/Horror - Dantalian no Shoka. Най-вече защото другите са прекалено слаби

Best Sci-Fi/Mecha - Level E

Best Movie 2010 - Trigun: Badlands Rumble. Избора беше много труден.

Best OP/ED - Mirai Nikki

Best Anime - Level E

За другото съм пас.
Единственото ми мрънкане тая година е че музикалните номинации са трагично зле.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2012 4:58 pm 
Аватар

Best Action - Ao no Exorcist
Best Anime - Ano Hana
Best Comedy - Baka to Test to Shoukanji Ni!
Best Drama - Ano Hana
Best Ecchi - Mayo Chiki!
Best Fantasy/Mahou - Kore wa Zombie Desuka?
Best Female - Victorique de Blois
Best Fight Scene - Gintoki vs Jirochi
Best Male - Aoi Toori
Best Movie <!2010!> - Gekijouban Kidou Senshi Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Best Mystery/ Horror - Mirai Nikki
Best OP/ED - Un-Go
Best Original Work - Mawaru Penguin Drum
Best OST - Guilty Crown
Best Romance - Sekaiichi Hatsukoi
Best Sequel - Shakugan no Shana III
Best Short - Houkago no Pleiades
Best Slice of Life - Hana-Saku Iroha
Best Sports/Other - Rou Kyuu Bu!

МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 3:14 pm 
Аватар
Anime Hunter

Best Action - Ben-Tou
Best Anime - Stein;Gate
Best Comedy - Beelzebub
Best Drama - Ano Hana
Best Ecchi - Nana to Kaoru
Best Fantasy/Mahou - Mahou Shoujo Madoka Magica
Best Female - Eucliwood Hellscythe
Best Male - Kaiji
Best Movie <!2010!> - Break Blade
Best Mystery/ Horror - Mirai Nikki
Best OP/ED - Hunter x Hunter
Best Original Work - C
Best OST - Mahou Shoujo Madoka Magica
Best Romance - Otona Joshi no Anime Time
Best Sci-Fi/Mecha -
Best Sequel - Bakuman. 2
Best Short - Fireball Charming
Best Slice of Life - Usagi Drop
Best Song - fade - One Reason
Best Sports/Other - Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku Hen

МнениеПубликувано на: Съб Фев 25, 2012 3:55 pm 
Аватар

Best Mystery/Horror - Mirai Nikki
Best Romance - Kimi ni Todoke 2nd Season
Best Original Work - Ano Hana
Best Comedy - Nichijou
Best Fantasy/Mahou - Natsume Yuujinchou San
Best Sport/Other - Chihayafuru
Best Sequel - Bakuman 2
Best OST - Sket Dance
Best OP/ED Combo - Gintama'
Best Movie - Break Blade
Best Manga Adaptation - Ao no Exorcist
Best Male - Toriko
Best Female - Onizuka Hime
Best Ecchi - Maken-Ki!
Best Drama - Hana-Saku Iroha
Best Action - Toriko
Best Fight Scene - Ichigo vs Aizen
Best Short - The Epic of Zektbach
Best Anime of 2011 - Ano Hana

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 30, 2012 7:17 pm 
Аватар

Best Male - Kotetsu Kaburagi
Best Female - Kurisu Makise
Best Action - Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou (въпреки че така и не успях да си избера някое...)
Best Drama - Gosick
Best Comedy - Level E
Best Ecchi - Mayo Chiki!
Best Fantasy/Mahou- Fate/Zero
Best Mystery/Horror - Un-Go
Best Sci-Fi/Mecha - Tiger & Bunny
Best Sport/Other - Phi Brain: Kami no Puzzle
Best Sequel - Gintama'
Best Short - Nyanpire The Animation
Best Original Work - Phi Brain: Kami no Puzzle
Best Movie 2010 - Gekijouban Kidou Senshi Gundam 00: A Wakening of the Trailblazer
Best OST - Guilty Crown
Best OP/ED Combo - Gintama'
Best Anime 2011 - Steins;Gate
Best Manga Adaptation - Bakuman. 2

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 30, 2012 10:07 pm 
Аватар

Best Male: Kotetsu Kaburagi
Best Female: Yuno Gasai
Best Action: Mazinkaiser SKL
Best Drama: Steins;Gate
Best Comedy: Yondemasu yo, Azazel-san.
Best Ecchi: -
Best Fantasy/Mahou: Natsume Yuujinchou San
Best Mystery/Horror: Steins;Gate
Best Sci-Fi/Mecha: Soukou Kihei Votoms Case;Irvine
Best Sport/Other: Gyakkyou Burai Kaiji: Hakairoku Hen
Best Slice of Life: Hourou Musuko
Best Sequel: Gintama'
Best Short: -
Best Original Work: Tiger & Bunny
Best Movie 2010: Break Blade
Best Fight Scene: Gintoki vs Jirochi
Best Song: SPYAIR - Samurai Heart
Best OST: Kaiji: Hakairoku Hen
Best OP/ED Combo: Gintama'
Best Manga Adaptation: -
Best Anime 2011: Natsume Yuujinchou San

МнениеПубликувано на: Пет Мар 30, 2012 11:26 pm 
Аватар

ой нека направим забавен пост

Best Male: Тук е ясно че Тоору ще победи, така че Бака Принца е моя избор. Не че си падам по дългокоси блондита or smth

Best Female: Eu не Rin не Еу ох не знам.... айде Еu

Best Action:тук може ли просто да си копирам мнението от темата....айде не Ben-to щото реших да не плагиатствам от себе си

Best Drama: Тук ще се изкажа малко по дългичко ... Ано Хана ме разрева накрая... края беше красив /не знам за кой десети път го казвам това/ Ироха е много добро Слайс оф лайфче и ми е едно от любимите анимета тази година /мисля си че само аз го харесах толкова много.../ Gosick нещо не ми мирише на драма, май се пробваха да го докарат на ...романс ама не и драма... Кайжи мъжки рев много драматично.... не това беше наистина интересно аниме и също ми е сред любимите... не този сезон обаче... кими ни тодоке = шоуджо? кими то боку = също /или аз се бъркам?/... извинявам се от сега Penguin Drum не го доизгледах но от това което видях... не мога да преценя ....стейн не забива ли в друга категория?

Best Comedy: Тук в темата май писах лвл е ама нека започна под ред енма.... това ме развесели много... весело аниме напълно различно от това от 80-те /както каза някой повече следва мангата/ но тук няма да си дам вота за това... Азазел също няма да е макар че и това аниме ме веселеше много... работещоте за мен си е сладурско слайс оф лайфче /сатоу е невероятен сладур/ Скет денс ммм нова версия на гинтама ...не е зле хареса ми ама не е за бест... хаганаи , баката .... и белзебуб тц. няма да отделям по отделно изречение.... и сега Левъл Е ме разсмя много невероятно аниме ...гърчила съм се от кеф /ако мога да се изразя така/ ничижоу също много смях много нещо ...гинтама = класика Просто не знам кое да избера айде да е Ничижоу че вече гласувах веднъж за лвл е

Best Ecchi: тука гласът ми отиде пребързано за енма.... сми това беше преди да се сетя що за оргии видях в края ТТ.ТТ фризинг е зле не знам как се задържа изобщо до тук.... хошизора ами приятно харемче не е нищо повече ... нана също не е за тук! сафутени ми беше за комеди .... ониичан беше супер яко ... даже си мисля да гласувам за него.... мхм дам айде ще пренебрегна хоризон

Best Fantasy/Mahou: няма да си кривя душата Мадока

Best Mystery/Horror: ун-го ...или данталиян.... айде ун-го

Best Sci-Fi/Mecha: 10000000% антивот на Guilty Crown ммм вот за Mazinkaiser SKL

Best Sport/Other: Chihayafuru макар че Moshidora беше много добро също....

Best Slice of Life: Hourou Musuko ако искате обяснение вижте поста ми в темата xD

Best Sequel: Working'!! .... тук вече си кривя душата тук има поне 3 продължение които заслужават

Best Short: неко~ Nyanpire The Animation само аз си го харесва ама не ми пука

Best Original Work: Tiger & Bunny

Best Movie 2010: ХАРУХИ ако искате ми бройте гласа!

Best Fight Scene: Gintoki vs Jirochi

Best Song: ZZZ - nichijou ....oх не може ли ми тогава Magia

Best OST: Madoka!

Best OP/ED : Gintama

Best Manga Adaptation: NEKOGAMI ....ох не може.... ами~ ками номи
Best Anime 2011: Ето това ми е най-омразната категория.... защото има поне 15 серии които сами харесали... ако почна да ги изреждам
ех~ не мога за избера ....айде на пук ще пиша Ироха :rocknroll:

МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 4:08 pm 
Аватар

Best Male ~ Baka Ki El Dogra aka Baka Ouji

Best Female ~ Makise Kurisu

Best Action ~ Toriko

Best Comedy ~ Level E

Best Drama ~ Steins;Gate

Best Fantasy/Mahou ~ Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou

Best Mystery/Horror ~ Mirai Nikki

Best Sci-fi/Mecha ~ Level E

Best Slice of Life ~ Bakuman 2

Best Sequel ~ Shakugan no Shana Final

Best Original Work ~ C

Best Movie 2010 ~ Gekijouban Bungaku Shoujo

Best Fight Scene ~ Toriko vs Tommyrod

Best Song ~ SPYAIR - Samurai Heart

Best OST ~ Guilty Crown

Best OP/ED ~ Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou

Best Anime 2011 ~ Steins;Gate

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 31, 2012 4:39 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Best Mystery/Horror написа:
Ako трябва да съм честен нито едно не ми покрива изискванията

за тази категория. Пас.

Best Fantasy/Mahou написа:
Tук се събраха интересни претенденти. Като цяло в моите очи борбата става само между Natsume, Nurarihyon и Madoka. Вземайки предвид разгръщането на историята и това на персонажите сякаш най-естествено се случи в Nurarihyon. Макар Мадока да се вписва по-конкретно в жанра реално тя си е екстраполиран образ напомпан на макс за мейнстрийм ефект. Сърцето ми казва да гласувам за Натсуме, но ще бъда обективен. Избирам Nurarihyon.

Best Slice of Life написа:
По стечение на обстоятелствата не можах да изгледам нито един от претендентите. Единственото сред тях, което бях започнал и го зарязах бе Денпа-та =)) Вероятно ще го догледам в някой горещ августовски ден а след 1, 2 години дори някое от другите предложения. Пас.

Best Sport/Other написа:
Тук ще е лесно. Phi Brain: Kami no Puzzle без колебание!

Best Original Work написа:
Хммм... Ок, пак ще бъда обективен. Tiger & Bunny :hat:

Best Action написа:
Шегувате се нали? Пред Мазинкайзера всички други са като деца играещи в пясъчник спрямо втората световна война :) Избора ми е Mazinkaiser SKL! :death:

Best Comedy написа:
Тук ще е Yondemasu yo,Azazel-san. Беше глътка свеж въздух =)) =))

Best Drama написа:
От тукашните забърсах само Госик, та вота ми не би бил обективен. Пас. :hat:

Best Ecchi написа:
Ох, любимия ми жанр :3
Иска ли питане? Onii-chan no Koro Nanka Zenzen Suki Janaindakara ne!! естествено :ying: =)) Макар да бях на косъм да предпочета Макен-Ки де :lol:

Best Female написа:
Dalian ми спечели сърцето още в първите 30 секунди след като я видях :rose:

Best Manga Adaptation написа:
Kami nomi zo Shizu Sekai II For the fun ;P

Best Male написа:
Ако се асоциирам истински с някой от предложените то това е Kotetsu Kaburagi :hat: Той е най-мъжествен по всички показатели. /което не е сила или красота, а абсолютния баланс/.

Best Short написа:
Чудя се между Houkago no Pleiades и The Epic of Zektbach. Второто определено е по-доброто, но не си падам по дарк историите. За това избирам Houkago no Pleiades :P

Best Sequel написа:
Залитам жестоко за Натсуме, но пак ще заложа на обективността. Working'!! определено ми обра точките ;P

Best Sci-Fi/Mecha написа:
Mazinkaiser SKL

Best Romance написа:
Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers

Best Movie написа:
Break Blade :hat:

Best Fight Scene написа:
За Ichigo vs Aizen - в началото бях екзалтиран, но за секунди мууда ми спадна на нивото когато гледам жени да си бият шамарчета. Гледалите достатъчно шонени ще ме разберат защо не ми хареса.

Gintoki vs Jirochou - определено не. За да ми направят впечатление подобен род битки ми трябва доста повече билдване на напрежение, че да ми е истински гот.

Определено Toriko vs Tommyrod ми обра адмирациите.
Не съм се надъхвал така от много време :peace:

Best Song написа:
Kalafina - Magia :hat:

Best OST написа:
Mahou Shoujo Madoka Magica :blush:

Best OP/ED Combo написа:
Carnival Phantasm :ying

И не на последно място >>>
Best Anime of 2011 написа:
Toriko без съмнение :3

Дано не съм пропуснал нещо :lol:

Профил