|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Natsu-iro Kiseki [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Фев 01, 2012 1:02 am |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Заглавие: Natsu-iro Kiseki Тип: TV Епизоди: ? Излъчване: ??.04.2012 - ??.??.2012 Жанр: Ежедневия, Комедия Производители: SunriseWeb: Official Page, AniDB, MAL, ANNИнфо: Waking up in the morning, going to school, spending time with friends. These make up the days of four friends. They experience fun and sad things as well, and these days seem to go on forever, until one summer, a miracle happens. This is a story of four girls: Natsumi, a cheerful and frank girl, Saki, who is perfect in both studying and sports, Yuka, who is a fan of the idol group Four Seasons, and Rinko, who loves music. This warm yet refreshing summer-coloured wonder will surely carry you along...
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu-iro Kiseki [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Фев 01, 2012 1:14 am |
|
Rampage |
|
|
|
Офф,и при мен работите са на кантар.Ако видя поне 5-6 положителни мнения,ще го гледам.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu-iro Kiseki [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Фев 01, 2012 1:08 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
От трейлъра дето пуснаха на сайта на Анимето ме убедиха да го гледам... Btw 2 от героините ацки много ми приличат на Ohana и Minchi от Hana-Saku Iroha lol
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu-iro Kiseki [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Фев 01, 2012 3:34 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
nikolai_131 написа: Инфо: --_--
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu-iro Kiseki [Пролет 2012] Публикувано на: Чет Фев 09, 2012 2:59 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
velush написа: "Гимназистки в къси полички" май не ми е достатъчно. Пък на мен е!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Natsu-iro Kiseki [Пролет 2012] Публикувано на: Сря Апр 18, 2012 12:55 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Haaa... Абе... знам, че анимето не е особено добро... ама... ми е забавно. Хм. Нещо ми е станало. Побъркал съм се, или съм прегрял, или нещо подобно. Но се смея на глупости. Е... ya know, simple entertainment, but still entertainment? Ама... супер ми е забавно. Трябва да бъда отстрелян най-сетне, свършва вече ловният сезон за побъркали се отакута... А... Sometimes girls fly in Shimoda? Best episode title ever!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|