Описание: Действието на музикалната лента ще се развива в Маями, Флорида, а сюжета ще разказва за младата Емили - дъщеря на богат бизнесмен, чиято мечта е да стане професионална танцьорка. Веднага след като пристига в Маями, Емили се влюбва в лидера на група улични танцьори, Шон, който от своя страна се опитва да привлече вниманието на няколко големи спонсори, с надеждата те да финансират танцовите им представления. Но ситуацията се променя коренно, когато става ясно, че бащата на Емили смята да промени изцяло квартала в който живеят танцьорите от групата на Шон. Тези негови действия ще доведат до събарянето на голям брой къщи и изселването на хиляди жители, без тяхното съгласие.
Заедно с новите си приятели, Емили решава да попречи на плановете на баща си, и да запази стария начин на живот в квартала. Teaser Trailer:
Trailer:
Последна промяна Johnny Cage на Нед Апр 01, 2012 9:56 pm, променена общо 5 пъти
Заглавие: Re: Филм: Step Up 4Ever (2012)
Публикувано на: Пон Яну 30, 2012 11:37 pm
SN00KY
Регистриран на: Чет Апр 27, 2006 4:02 pm Мнения: 1967 Местоположение: Кога ше пием бира?!
Всичко след първия филм заслужава да бъде полято със кофа лайна...... Добре де айде... ше сменя кофата на втория с не толкова ужасяваща субстанция, примерно урина.....
Публикувано на: Съб Фев 04, 2012 4:42 am
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Всичко след първия филм заслужава да бъде полято със кофа лайна...... Добре де айде... ше сменя кофата на втория с не толкова ужасяваща субстанция, примерно урина.....
ти ако си гледал други филми с брейк танци,не знам с какво ще ги полееш тогава,като се има на предвид че Step Up е една от "сносните" поредици от жанра,според мен.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Този ще го гледам най-вече 'щот съм гледал другите части и заради танците, колите и музиката. Израза: "Don't ya wanna be part of somethin' special?" Адски много ми стана противен, но по-скоро по начина, по който го казват.
Публикувано на: Нед Мар 04, 2012 4:37 am
perfect-blue
ти ако си гледал други филми с брейк танци,не знам с какво ще ги полееш тогава,като се има на предвид че Step Up е една от "сносните" поредици от жанра,според мен.
Никога не си гледал Мръстни танци с Патрик Суейзи, или Брилянтин с Джон Траволта, нали?
Публикувано на: Нед Мар 04, 2012 1:17 pm
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Yeah,yeah whatever...това не са хип хоп филми с брейк танци.А ако наистина си гледал други филми с хип хоп танци,ще разбереш какво съм имал в предвид.За мен велик филм в това отношение ще си остане Beat Street,който си е класика.А филмите,които ти си изписал по-скоро влизат в графата на Flashdance.
Заглавие: Re: Филм: Step Up 4Ever (2012)
Публикувано на: Нед Мар 04, 2012 6:29 pm
perfect-blue
Не съм тръгнал да се обяснявам за всеки вид танци дали има филм, а за филмите с танци ИЗОБЩО. Дадените от мен филми, заедно с класики като Уестсайдска история, дадоха началото на този стил филми КАТО ЦЯЛО, а последвалото им обособяване в категории филми с различни стлове танци си е наложено от актуални в момента стилове в музиката, които се менят с времето.
Просто давам пример как филми от преди 20-30 и повече години са в пъти по-добри от тези недоклатени шитни сега.
Публикувано на: Нед Мар 04, 2012 7:20 pm
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
Да,разбрах мисълта ти,но просто когато си ме цитирал,се вижда как говоря главно за брейк филми.И за мен по-принцип класиките са много по сносни от днешните филми и не визирам само мюзикълите.Затова и споменах Beatstreet,където освен брейк-а са включени и останалите елементи от хип хоп-а.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения