|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 2:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 20, 2012 4:29 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Клчсически ОП чап, много ми хареса. И на доста панели се посмях Въобще идеален чаптър.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 25, 2012 3:06 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Последната страница кърти!
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 25, 2012 4:42 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Аз най-много се смях на тази страница какви физиономии направиха всички като чуха че трябва да пуснат рибата А и сънито де А и с Лабоон после ще се препрочете пак задължително
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 25, 2012 5:22 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
subzer0 написа: ^ Да, мълниеносния облак, който стоеше пред банята, в която Нами се къпеше. Че кой друг облак в дълбините Поне вече не му тече кръв от носа..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 25, 2012 5:28 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
loader написа: Санджи май го удари мълниеносен облак. Следващия чаптър ще готвим ! Чак аз огладнях имат си рибка/и, имат си море от огън, що пък да не хапнат преди път . Смоукър май пак се размина с нашите и все пак добро начало на новия свят.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|