|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Prestige (2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 10, 2010 1:13 am |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
trigun написа: А краят е просто невероятен, да не повярвяш на какво са готови някои за някои глупости... ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) Това ми беше направило впечатление най-вече във филма, наистина на какво за готови някои хора за глупости ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Иначе да, историята беше поднесена великолепно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: The Prestige (2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 14, 2010 7:31 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
10/10!!!
Бях го забравила този филм. Невероятен е! Откакто го гледах Бейл ми стана любим актьор.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: The Prestige (2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 29, 2012 1:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Фантасмагориите ме подразниха малко и мен, толкова реален и силен филм, това с беше малко ... прекалено. Актьорската игра беше страхотна, вярвах им до последно. И не са глупости. Това беше нещо, на което хора си бяха посветили живота, бяха направили толкова много жертви ... това е което прави нещо реално в нашия свят. И истинско. Всичко за отмъщението. Всичко за LE GRAND FINALE красота п.п. ако трябва да спекулирам този, който "уби" съпругата на лорда, е и този, който обесиха
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: The Prestige (2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 30, 2012 4:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
WrathOfGod написа: E, именно "фантасмагориите" са чудесен щрих към всичко останало.
Въпрос на вкус. Като голям фен на фантастиката, "проблемът" при мен е друг - не обичам във всяка манджа да я има тази "подправка". Обожавам филми като Гатака и Контакт, който бидейки фантастични, нямат роботи , които да се препъват във всяка втора сцена. Те създават усещането за фантастичност, чрез сценария, с думи, поведение и тн. В "The Prestige" фантастиката ми остави кофти вкус в устата, все едно лют шоколад. От друга страна съм приятно изненадан, защото за първи път виждам, вместо обичайните магически фантасмагории - технологични такива. Обикновено клишето се върти около това - накрая илюзионистът става магьосник. Така, че не става дума, че съм разочарован или някаква друга драма ... просто тази подправка, точно защото беше екзотична и неочаквана, но и защото моя вкус не одобри смесването, не ми хареса .
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: The Prestige (2006) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 04, 2012 8:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18153_1323667564.gif) |
The Dark Knight |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
lovelyangel666 написа: 10/10!!! Изгледах го ! Филма беше страхотен,поддържаше интереса и любопитството ми през цялото време,нямаше и момент,в който да ми доскучае.Трябва да има повече такива филми !
_________________ If you make yourself more than just a man...
[/center]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|