Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 18, 2007 4:08 am 
Аватар

Първия сезон на Sailor Moon е голяма тъпотия, около 8 пропилени часа от моя ценен живот :lol: После втория сезон е търпим до едно място след което става толкова скучно, че въпреки ОГРОМНАТА ми фенбойщина към това аниме ( което съм гледал по натамушните серии по RTL2 преди доста време ) просто го зарязох :Р
П.П. Кво плюят по Hellsing, и те си нямат акъл :lol:
Бтв можете да си псувате Sailor Moon и One Peace колкото си искате. На първия има по 1 епизод от всеки 20 ( най много ) който да си заслужава, а във втория има такива идиотщини... като започнем със арта, минем през малоумните герои и стигнем до невероятно малоумния инфантилен идиотски безформен наивен клиширан смешен жалък арт !!!
И въпреки всичко и двете анимета са ми в листата на All Time Favorite :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 1:43 am 
Аватар

Вадиме дългия списък и се почва:
1.Naruto--->Неква зверска цигания с рус педер*с за главен герой...Още нещо трябва ли да спомена?Ааа да обладан от зъл дух на лисица :chair: (дано докато го управлява да се метне от някаде много високо и се приключи с тая глупост)
2.Sailor Moon Bullshit ---> Защооооооооо защоооо........
3.One Piece --> Просто ме вбесява без да има конкретна причина.
4.DBZ ---> и това ме дразни много ("ооо са ша та наритам само да влезна в супер поуър мод и да заредя батерийките та да светне енергийното поле около мене и косата да ми стане като на чубака рунтавия гъз")
4. Yu Gi Oh. --> защо не си набиете цялото тесте в....
5.Pokemon.---> Da Ultimate BULLSHIT могат да направят същото действие с топчетата като и прятелчетата от #4
6.Neon Genesis Evangelion.---> е бива ли такова нещо супер аниме и накрая така жестоко да го УсерЪт.А да и Шинджи :evil: .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 8:58 pm 
Аватар

Нещо зех яко се дразня на Ф/СН^^ Задоволително аниме, но прекалено възхвалявано... Като се замисля, че може грабне бест романс/драма и почвам се чудя защо^^ Да не говорим, че Сейбър (нищо против мацето) може да стане и best femalе и шока ми е тотален. Анимето не беше запомнящо се, драма/романс вътре почти няма, а където го има е толкова комерсиален, че ми се гади (най-романтичния еп от цялото аниме беше по-скучен от филърите на Наруто)^^ Просто посредствено екшънче с хубав арт о.О Да не говорим, че главните герои не бяха изградени като образи^^ Сичко залага на качествения екшън, който да грабне зрителя и на нищо повече^^ В цялото аниме няма нищо запомнящо се... Единствения спомен, който имам от Ф/СН е ОСТа, който беше добър... Сюжет - боза, дълбочина на историята - никаква и т.н. Не сериозно... Какво намират всички в т'ва аниме^^ Става за убиване на един-два дена, ама нищо повече... Поне края закърпи малко положението^^

Ich und du...
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 9:39 pm 
Аватар

Nimeria написа:
Нещо зех яко се дразня на Ф/СН^^ Задоволително аниме, но прекалено възхвалявано... Като се замисля, че може грабне бест романс/драма и почвам се чудя защо^^ Да не говорим, че Сейбър (нищо против мацето) може да стане и best femalе и шока ми е тотален. Анимето не беше запомнящо се, драма/романс вътре почти няма, а където го има е толкова комерсиален, че ми се гади (най-романтичния еп от цялото аниме беше по-скучен от филърите на Наруто)^^ Просто посредствено екшънче с хубав арт о.О Да не говорим, че главните герои не бяха изградени като образи^^ Сичко залага на качествения екшън, който да грабне зрителя и на нищо повече^^ В цялото аниме няма нищо запомнящо се... Единствения спомен, който имам от Ф/СН е ОСТа, който беше добър... Сюжет - боза, дълбочина на историята - никаква и т.н. Не сериозно... Какво намират всички в т'ва аниме^^ Става за убиване на един-два дена, ама нищо повече... Поне края закърпи малко положението^^

Значи този пост не беше толкова с/у самото аниме колкото с/у феновете му. :lol:

Няма да пиша повече, че ще излезе, че го защитавам, а темата не е за това.
sry

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 19, 2007 9:54 pm 
Аватар

Nimeria написа:
съгласен съм с по-голямата част - анимето не заслужава толкова превъзнасяния, героите не са кой знае колко добре направени, романтиката като цяло не е на ниво

искам да добавя, обаче, че и битките не бяха много нещо

съгласен съм, че анимацията е t3h ownage, че краят е добър, и че ОСТ става, но основния проблем на анимето според мен, е че не може да има едновременно добри битки, добър сюжет и добра любовна история - всичко наблъскано в 24 епа
=> има незадоволително кратки (макар и добре направени) битки, сювет, на който не е обърнато нужното внимание (а би могъл да е добър), и посредствена любовна история

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 5:42 am 
Аватар

kimi ga nozumo eien :thumbsdown:
fist of the north star - всичките блях :thumbsdown:
fighting spirit :thumbsdown:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 9:26 am 
Аватар

Hate List :

-One Piss
-You Gay Hoe
-Gayber and Fate Gay Night
-Dragon BALLS
-Bakuretsu Tenshit
-Full of Shit Metal Alchemist
-Cowgay Bbop
-Gayers, Gayers II
-Narutard (but I watch it...:/)
-Shitungan No SHAKALAKA
-Riba
-PedeRanma

And many many more :>

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2007 8:36 pm 
Аватар

Reideen, SRWOG - Divine Wars- :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
О,Боже какво им става на тея японци мързи ги да си рисуват нормално аниметата?Кво я слагат тая компютърна анимация.Много ме дразни!

Заглавие: !!
МнениеПубликувано на: Сря Мар 21, 2007 4:28 pm 
Аватар

Не гледайте Раймуйро сенкитан... ПУМИЯЯЯЯ!!!

Профил  

Заглавие: Re: Аниме флейм
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 6:00 pm 
Аватар

Angel Sanctuary направо се отвратих от тва аниме :evil: :evil: :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2007 9:49 pm 
Аватар

Фейт стей найт и хелзинг(макар че по принцип харесвам този жанр) са ацките бози.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 12:29 am 
Аватар

Love Hina - най-голямата лигня и тъпотия на света! тва аниме и идея си нямам как го изгледах! чорба с кайсии

Onegai twins - Бозааааааааа! Нищо смислено, което си струваше хабенето на компютърно пронстранство. Тъп развитие и ебаси шибания край!

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Май 24, 2007 5:15 am 
Аватар

not..

Последна промяна Super_Beast на Нед Юли 13, 2008 4:39 am, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Май 25, 2007 8:54 pm 
Аватар

Dragon ballz Изображение
Хубаво би било в първия пост да се направи нещо от рода на топ 5 или топ 10, та да се следи развитието на темата и кои са най-мразените анимета :D че страниците стават доста и трудно става изчитането на всички мнения Изображение

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Май 27, 2007 8:11 am 
Аватар

дойде време и аз да се изкажа тука.
Мразя Наруто.И Сакура.И саске.И цялото "Наруто" мразя...без Шикамару,щот'само той има акъл в тая глава неговата.
Мразя Маи Химе-едрогърдести,тъпи п.тки със суперсили се млатят,и таман като се накефих,че сички са умрели...и дойде края(да не спойля,ама ми се развали единствения кеф от тая тъпня).
Инуяша.Почти толкова тъпо колкото дързост и красота,ма действието му не е толкова развлачено...което е малък плюс с оглед на скуката,която провокира у мен.
Блеач.АААА,ТЪПНЯТА!
Фейт стей найт.Както уместно отбеляза Саян,кво толкова и се кефят на тая Сабер,дето е облечена в тенеке и е руса,и е тъпа...уф.
Т'ва е.Благодаря за вниманието.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]