|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 11:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 15, 2012 7:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16161_1450729177.jpg) |
Kiba |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 10, 2007 12:32 am Мнения: 2426 Местоположение: Лондон / Пловдив
|
Жалко- Настигнах мангата в кофти момент за нашата имба- сега ша се чака *Нашия Гантз умря ;( *Как ги натикаха в тоя инкубатор само xD *Мамицата им на Гиганотропите ,пускат хюманите да ги трепат някакви грозни насекоми за тяхно забавление. *Тая плоската като дъска няма ли да умре бе... съкрати ми живота с нейния рев. Сега копието на Куроно е мега по-яко ,ама пък дано се стегне и да убие грозното нещободобие на бала боклук. *Тоя с 2-та меча ми е любимец вече + Mery-то *Хареса ми офанзивата с големите роботи ,но не и 90% от ревящите пилоти вътре ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) Усещам ,че "черешката" ша се развихри пак ,затова и искам Плоскогърдата да пукне и Куроно да се озлоби кат него и да почне да сече наред ...to be continued
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 23, 2012 4:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Благодаря ти почнах го от мангарийдъра предполагам цъкам докато свършат главите Май съм на 2ра фаза в момента Кей умря и се бият в Осака с някакви силни гадове. 265 глава съм ама те май са 300 и няколко което е кофти много бързо ще ги настигна ;/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|