_________________ Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
Взимам си, да! Примерно онзи ден след като изгледах BNSH си взех една поука, а именно: "Ако не си готов да станеш частна к*рва, то не си готов и да станеш бизнесмен в Япония (независимо от пола)! Добре, сега сериозно Обикновено не разсъждавам много докато гледам анимета, но ако някой герой каже нещо наистина смислено и значимо се замислям върху казаното от него, но на следващия ден вече съм забравила всичко... с малко изключения, които вече не помня...
Публикувано на: Нед Авг 07, 2011 12:32 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Кажи на ВаУката от 3тия етаж да не си паркира веУосипедО на пешеходната. Не знам Ауди Уи е,ВиваУди Уи е,ама като изУЕЗЕМ с еУектрОЖЕНО ЧЕ МУ ОСТАИМ само смукаЧО!
Една и съща преобладава повечето пъти "Няма лоши хора има,различни гледни точки.","Страхът може да те пороби,а надеждата може да те освободи" и "Никога не вярвай на заека!"
Последна промяна Foe_ на Вто Авг 09, 2011 7:53 pm, променена общо 1 път
Публикувано на: Вто Авг 09, 2011 2:42 pm
Thaumaturgist
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
да малко от тук ,малко от там ,същност аниметата бликат от поуки и морални ценности именно това искат да направят японците за да може техните деца ,да израстнат с тях и да се възпитат по лесно
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения