|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 04, 2007 8:52 pm |
enx |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 24, 2006 10:16 pm Мнения: 164 Местоположение: sf
|
ssj написа: А ти кво очакваше да прочетеш в темата за анимето????????? Цените на картофите ли, то тука всеки пост е спойлер по тая логика. Гледаш анимето и тогава четеш темата и коментираш. Спойлерите са главно от мангата. Интересен човек си Добре последно това спойлери от мангата ли са или от анимето...к моята забележка просто беше да се отбелязват малко по добре а не с едно СПОЙЛЕРИ, 1восигналната реакция е да мина на следващия ред, прочитам без да искам 2 думи и чак тогава успявам да спра...най малкото удряйте по един ред растояние няма значение конкретно за Samurai7, говоря по принцип..
_________________ "I vote we frag this commander."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 04, 2007 9:20 pm |
|
Megera |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 12, 2005 5:01 pm Мнения: 426 Местоположение: Somewhere around nothing
|
Не няма спойлери... просто хората са ги отбелязали за тези, които не са изгледали анимето. Спойлерите се маркират, когато са от манга(ако има такава и е по - напред от анимето). Според мен всеки който чете темата, трябва да е готов да се наспойли здраво, ако още не е изгледал анимето... след като то е излязло от доста време хората не са задължени да маркират мненията си като "спойлери".
Иначе това е едно от малкото анимета, които са ме трогвали наистина. Особено тъжно ми беше накрая, когато сестричката на Кирара и самурая-машина (помня ли му вече името xD) не можаха да си спазят обещанието, което си бяха направили.
_________________ ~ "If you had one wish, what would you wish for?" ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Мар 05, 2007 11:22 pm |
|
miroko |
|
|
|
elyon написа: Аз ли съм единствената , която не понася Камбей? Тоя страшно много ме дразни , не знам защо. Може би ми изглежда прекалено властен (може и да не е , ама на мен ми направи такова впечатление). Тя и Кирара взе да ме дразни много накрая ама карай... Иначе ме кефят Кюузу (what a surprise ops: ) , също и оня русичкия , Шичироуджи май беше и му бяха лепнали някакъв прякор. Също и оня машината ми допадаше. Особено прочувствен ми беше онзи разговор между него и сестрата на Кирара в една от последните серии Много кофти ми стана като накрая му видях само ботушките Като цяло анимето е яко въпреки няколкото тъпи момента и на моменти забавеното действие
i men kambei me nerrve6e, zaedno s kirara. taq puk 6to obi4a6e durtiq, a katsu6iro 6to si trugna...? tctc
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Мар 06, 2007 8:41 pm |
zaribena |
|
|
|
Анимето като цяло е яко, но имаше напълно безинтересни епизоди(като например епизода "Спомени" нз кой номер беше). Камбей си е мъдър, харесват ми железния, Хейхачи, момичето с кристала и сестра й. Много дразни оня младия(така и не разбрах защо си тръгна??). По Киузо направо бях хлътнала и едва не се разплаках, когато умря (мн тъпа смърт как можа оня да го убие???) И края беше малко тъп (всичките интересни герои умряха). Но мисля, че или Камбе трябваше да умре или Киузо. Ако и двамата бяха оживели, щяха пак да се бият и анимето нямаше да има смисъл.(не върви едно и също нещо да се повтаря два пъти).Тъжно беше, когато железния умря.
Не разбрах Кирара младия ли обичаше или стария? Като размишлявах малко, стигнах до извода, че Кирара е обичала младия, а стария си е мислел,че обича него.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 5:35 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
zaribena написа: По Киузо направо бях хлътнала и едва не се разплаках, когато умря (мн тъпа смърт как можа оня да го убие???) И края беше малко тъп (всичките интересни герои умряха). Но мисля, че или Камбе трябваше да умре или Киузо. Ако и двамата бяха оживели, щяха пак да се бият и анимето нямаше да има смисъл.
много си права,че не можеше да оцелеят и двамата,но според мен умирайки по този нелеп начин Киузо остава непобеден в двубой и не губи от очарованието си.В пьрвия момент избеснях че са му отредили такава глупава смьрт, но като се смислих на второ гледане, май така по-върви.А за разплакването - при мен не се размина с "почти"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Мар 07, 2007 8:57 pm |
zaribena |
|
|
|
Имаш право.
Забелязала(ако си момче-sorry) ли си най-противоположните образи в анимето?
Киузо е непобеден, а Камбе има само загубили битки. Но Горобе казва, че оцелелият е победител.Значи следва, че Киузо е загубил ,а Камбе е спечелил. Мисля, че теорията на Горобе няма много смисъл.
Интересно какво щеше да стане, ако Камбе беше умрял, а Киузо оживял?Какво щяха да правят героите?(то не че сега ми е много много ясно, де)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 15, 2007 3:44 pm |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Мисля, че Горобе итърси тази "умност" по-скоро от симпатия към Хейхачи, а не защото наистина го вярва.Иначе някак не мога да си представя Киузо и Камбе да си сменят местата, струва ми се нередно.А и не съм съгласна,че Камбе е эагубил - просто други са тези,които печелят от неговата победа, както си казаха в края на анимето.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Мар 15, 2007 4:50 pm |
|
nem13 |
|
|
|
Мисълта на Горобей беше мисъл на ветеран, не на самурай. И от тази гледна точка е абсолютно прав.
А Кирара си беше влюбена в Камбей, това според мен беше ясно като бял ден, но не искаше да стане гаф с младия... а то взе, че стана, по друга линия:V.
Как да ви го кажа... според мен Камбей би победил в един двубой. Киузо го беше наблюдавал преди да влезе в бой с него, и използваше две остриета, което колкото е трудно, толкова и помага... всмисъл, имаше си предимства... Че свършиха равно двубоя си, тъй си е... Но мисля, че Камбей имаше по-дълбока представа за нещата именно защото е бил свободен самурай много време и защото е водил загубени (не загубили) битки.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|