|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:19 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Kimi no Iru Machi [Зима 2012] Публикувано на: Чет Яну 12, 2012 2:30 pm |
|
nikolai_131 |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
Заглавие: Kimi no Iru Machi Тип: OVA Епизоди: 2 Излъчване: 16.03.2012 - 15.06.2012 Жанр: Комедия, Ежедневие, Шоунен, Ечи Производители: Tatsunoko ProductionWeb: Official Page, AniDB, MAL, ANNИнфо: Eba Yuzuki has mysteriously decided to go to high school in the countryside. But despite Kirishima Haruto's objections, she is living in his home. Now he has to put up with a freeloading city girl and even worse, make sure Kanzaki Nanami, the girl he likes, doesn't get the wrong idea!
|
|
|
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi [Зима 2012] Публикувано на: Съб Яну 14, 2012 5:13 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
не ти звучи.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi [Зима 2012] Публикувано на: Пет Апр 06, 2012 4:28 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Е те това е, веднъж да си помисля, че съм намерила хубава романтика и тя ще се окаже с някаква драма T^T Не е честно. В началото като разказваха са миналото на Еба и Харуто ми беше едно такова heart-warming и до половината на анимето си мислeх: "Ей, сега ще се видят, ей сега ще ше видят" и ще има хепи енд, а то какво стана после ...T^T *голям сакън* Сега с този триъгълник ще е малко сложно и все един от тримата ще остане наранен, но все още имам някакви надежди да се съберат двамата - в крайна сметака има още 1 серия. И тримцата ме кефят - Еба, Харуто и Нанами, добре са ги развили. Общо взето хубаво е анимето, приятно е, доста клиширано е неотричам (даже малко повече от обикновено x3) ... но най ме е яд на развитието ... И втори епизод е чак Юни месец - думи нямам ПП Нищо общо с Торадора -_-
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi [Зима 2012] Публикувано на: Съб Апр 07, 2012 12:19 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
що не почнеш мангата?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi [Зима 2012] Публикувано на: Съб Апр 07, 2012 9:29 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
OVA-та е малко противоречива, ако сравним гледна точка на един човек -преди- и -след- като е чел мангата. Аз лично съм чел мангата преди анимето и не останах много впечатлен от разпокъсаната овичка; но пък си беше готино да чуя гласовете на героите, i'm in luv with kanzaki <333 Както са се развили нещата съм 99% сигурен, че 2-рият епизод ще бъде с отворен полу-нещастен край, от който clc ще се ядосва А от другата гледна точка, ми хареса как скачат насам-натам в кокретния интервал от време /until the break-up/. Не са показали много от Канзаки, но успяха да покажат най-искрените й чувства към Харуто. Успяха да покажат една от сладките страни на Еба и какъв нещастник е главният /the unlucky sweet heart~ oooh, the accent/. Това, което не ми понрави е музиката и израженията на героите; драмата е на лице и според мен замъгли, повече от нужното, романтиката около героите /hmm, why do i imagine a 3so... angle/. Не бих искал да видя tv-series по мангата, още ме мъчи краят на suzuka, а пък романтика в цялата й светлина не съм виждал да е адаптирана /no, kimi ni todoke does not count/ /which prompts an idea that the ova was actually pretty good/. п.п няма нищо общо с торадора. п.п2 не познах скрийшота на приятелката
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi [Зима 2012] Публикувано на: Съб Апр 07, 2012 10:27 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
No tragedies, pleaseeee D:
Сега направо ще ме откажете втората ова да погледна *bad people are bad* Още се чудя тя като закъсняваше що не му звънна!? То беше почти очеизвадно, че няма как да стигне. А моментът пък дето се разминаха двамата, той в автобуса, тя долу на улицата .... въъъъъх .... защо трябваше да има такова развитие >.< Иначе да, от сладко анимето стана драма, на която ме е яд >.>
За втората Ова мисля, че ще пробва да ги менка двете, c което ще докаже какъв е мухъл >.< И да, много яд покрай тези две овички ...
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kimi no Iru Machi [Зима 2012] Публикувано на: Съб Апр 07, 2012 10:35 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не виждам смисъл от анимето освен ако не му ударят един алтернативен край. Мангата е над 170 чапа и все още продължава, а честно казано последните чапове са адски отегчителни и като цяло май и е време да я свършват. Или пък ще стане като сузука анимето, което свърши посредата на мангата...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|