|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Съб Дек 24, 2011 8:33 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
SonGoku написа: Tori Ko Oh! Тоз старец или крие нещо, или на мен така ми се струва... Крие... Нищо не криеше! Коко го смаза за част от секундата
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Яну 13, 2012 11:03 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Интересна глава, изглежда ще има и 3та голяма страна в битката за Бог. Изглежда краля и той използва ГТ Робот и богат и като нищо може да е Моккой. Иначе Мидора хич не си го представях така И всичките Бишокукай не могат да спрат Ичирю... малко твърде силен стана вече. Ако решат тогава IGO да нападат, Джиро и Ичирю трябва да могат да бият Мидора. А Елг е кентавър, хич не го очаквах.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Яну 13, 2012 8:17 pm |
|
Rampage |
|
|
|
Дядо Президент бил много силен бе!Щом елита на Bishokukai се е събрал на едно място и шефчето казва,че не мога да го бият......Иначе шефчето аз също не си го представях така.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Яну 13, 2012 11:08 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Страшен чаптър! Боса и аз не си го представях така, даже на пръв поглед ми напомни на Стаажун, обаче той има по-малко белези и косата му не изглежда, като гнездо на змии. Обобщението на това какво се случва с кралство Джидора след като краля се оттегля ми напомни малко на края на детските приказки "... и заживели щастливо." Изглежда нашите герои допинга ще ги държи поне месец, тъй като все още изглеждаха охранени от метеорния чесън.
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Чет Яну 19, 2012 10:35 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Според мен няма никакъв заговор. Ичирю просто посети Мидора, понеже е израснал с него и Джиро (както Торико и другите 3ма) и го има за брат. И понеже му е ясно, че се задава война с Мидора, му се прииска да се съберат като едно време като за последно. Последната страница, където се просълзи, показва и че е тъжен, че ще се наложи да се бият. (то като цяло, това е доста очевидно в главата ) Само разговора им за Бог и "споделянето" и "само за себе си", понеже не знаем нищо за Бог, може да има някакво друго значение освен, че запазили го за себе си, ще има война. Иначе тея зверове предната глава помислих, че са домашни любимци на някой, но явно и те са нормални членове на Бишокукай.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|