|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 3:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 31, 2011 3:08 am |
Akainu. |
|
|
|
Jump is back from holidays Jan 11th, Fairy Tail & Ippo on Jan 6th - dates subject to change but that's our best estimate. Dec 29th, 2011 at 11:35pm PDT That's just great.....
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Яну 05, 2012 1:31 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
За мен войната и флашбека със Сабо си остават най-слабите арки Но да фишмена не ми е сред най-любимите.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 6:11 am |
|
Pinko |
|
|
|
realist написа: Кид го намесваме, защото единия от хората на Биг Мама, каза, че им е потопил няколко кораба и затова трябва да вземат съкровището дели Луфи им предложи. вярно, погледнах след като го каза това и съм го пропуснал, а не е като да е в малко балонче Ао мисля ще мързелува, може да види Шанкс, да се мотка да види какво прави Гарп макар че ако толкова сериозно са се сдърпали с магма-та едва ли ще иска да стъпва около маринките само и само да не го вижда, явно са се карали доста. Дано в предстоящата глава да тръгнат и стигнат някъде нашите вече. Ок видяхме рибоците, Джимбей остана - нашия не се знае какво ще прави нататък. А сетих се какво искам в някоя от следващите глави малко повече информация за промените и какво става с Бъги - шичи ли е или не ? И какво е било онова писмо и онзи прилеп Нищо против да видя в 2 глави другите екипажи кой как е. А за бившата маринка тиранозавър - за мен най-вероятното е да е искал да впечатли Кайдо, все пак е имал информация от маринките(пехотинците) и горе долу беше най-добре информирания. Не вярвам да се надцени толкова много и да се метне да го бие. Евентуално виждам как става командир на Кайдо и или остава верен и му играе по свирката - нямаме идея дали изобщо някой от тея 4мата императори търси ОП освен Черния. Шанкс е бил там на кораба на Роджър, Белия не го иска - Кайдо ми се струва че и него не го е еня, а Мамчето май пък хич. Та другия вариант е да иска да постъпи като Черния опознава екипажа и убива Кайдо след време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 11, 2012 7:59 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А може и лъва да е тъпичък и да не знае колко нули са два милиарда
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Яну 11, 2012 8:06 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
А и според мен мокрия има в предвид чернобрадия или Кайдо.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|