Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: [AsMA 2011] Критики, предложения, въпроси и коментари
МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:38 pm 
Аватар

Логрусе, и аз съм се замислял за Best Fight Scene, най-малкото защото битките в мангите в 99.9% от случаите са по-добри от анимираните млатения. Но това за "война" също е много добро предложение и го виждам като перфектен път за изграждане на по-интересен и по-вълнуващ контест. С две ръце подкрепям идеите ти.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:56 pm 
Аватар

Идеята не е лоша, ако имаше повече интерес към манга наградите. Като гледам интереса към същата тема в анимето, какъв е тук ще е още по-трагично.А и като трябва да са от 2011, положението става трагично.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 10, 2012 11:59 pm 
Аватар

Да, ама виж им темата за дискусии. Тука даваме идеи, там само се карат.

Изображение

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 12:04 am 
Аватар

И аз имам едно предложение :>

Виждам че на няколко места в темите, няколко човека казват че нещо им липсвa при манга номинациите. И понеже сега е смутно време и в АсАА-та излезна едно хубаво предложение, което може да се пусне и тук, при положение естествено, че се сметне за нещо необходимо за потребителите в този раздел :lol:

Идеята е следната:

Цитат:
Журито прави един списък с това как е разделило анимета по категориите, пуска се една тема със съответния списък и примерно има 1 седмица време потребителите да коментират списъка. Ако самите потребители не са сигурни и единни за нещо, то ще си остане така както журито го е решило, ако обаче масата потребители смята че нещо трябва да се добави или извади - тогава журито може да го вземе под предвид~

Това е !~

Реално ще има 1 седмица в повече, в която ако някой има желание ще може да отправя критики-корекции-предложения. Знам че клаузата - вие може да предлагате, но журито може и нищо да не смени е малко обезкуажаваща като цяло - но смятам че едва ли някой ще има против да се включи или изкюлчи нещо ако 4-5 от активните потребители се застъпят за някое заглавие ^.~

Така всеки активен потребител ще може да вземе поне мъничко участие в направата на категориите и ще има шанс по някакъв начин да пробута нещо свое, пък и често се случва нещо да се изпусне я от недоглеждане, я ни е изкочило от ума, я нещо е хубаво, но не е четено :> Естествено това че някой ще предложи нещо, не означава че моментално ще влезне, но все от някъде трябва да се почне ...

Edit:
Идеята на Логрус не е лоша, НО изпълнението й според мен е много под въпрос *не искам да съм много песимист* Тази идея би станала страхотно ако има много участие и участници - в противен случай няма да стане хубаво >.>

Последна промяна crazy_little_crow на Сря Яну 11, 2012 12:17 am, променена общо 3 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 12:05 am 
Аватар

@JohnnyQuid Да, ама миналата година интереса към темата за 2000-2010 наградите, пак беше нищожен. А при една тема за битки ще е още по-трагичен.Ще има десетина поста, най-вероятно с напълно различни мнения и предложения и накрая и ние ще се изпокараме.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 12:31 am 
Аватар
Модератор

То това и аз съм го мислил, но както се каза, активността ще убие самата идея (както я убива и в анимето). Иначе по-голям шанс за оцеляване има като Showdown от колкото като манга награди. Понеже като се ограничи до 2011 и неща като Marineford битката, ще трябва да се изключи или други споменати (като Торико и Томирод и т.н.). Плюс самото представяне ще е доста трудно. В смисъл, ако някой не е чел One Piece, да не би да тръгне да чете цялата арка, че да гласува честно? Абсурд. Все едно в анимето караме хората да гледат от едисикой еп до едисикой. Камоли ако е малко популярна манга, няма почти никакъв шанс повече от 3ма да седнат да прочетат битката, за да гласуват честно. Но като Showdown особено ако е за мащабни битки, ще ги повтаряме всяка година едни и същи, понеже не е като постоянно да излизат нови такива.
Не знам, това трябва да се мисли още такаче да се получи някакси за по-продължително време от 1 път.

Относно списъка, тук е малко по-трудно положението, понеже има повече ограничения и макар и да се обяснят все няколко човека ще сбъркат и ще кажат неща, които принципно няма как да влязат. Айде обяснявай на този човек що не може то да влезе, айде и той да почне да спори, че трябва да си променим правилата, само и само да влезе заглавието. Но от друга страна не е лошо някое предложение от публиката да има, кое им се иска да видят.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 1:09 am 
Аватар

"Но от друга страна не е лошо някое предложение от публиката да има, кое им се иска да види"

Това ми е главната идея. В крайна сметка журито е 5-6 човека, мангите през годината - 1000, леснo може да се пропусне нещо - така че не е лошо да се види какво смятат и останалите за разпределението по категории и журито ще има по-добра представа какво чете по-голямата част от потребителите и ще се избират манги повече в определената насока :>

Естествено тук този проблем никак не е толкова голями сериозен колкото е в АсАА-та, но според мен нищо не пречи да го споменем и тук :confused: В крайна сметка една идея се приема или отхвърля, или остава за по-късно

:hat:

CLC's useless ideas vol. 2

Предложение за Best Oneshot категория :>

Знаете какво е уаншот (точно онези, които малко се четат принципно - да, тези същите xDDD)
Идеята е всяка годинa да си правим такава категория. Там вече няма да се избират заглавията от журито ;p - отваря се една темичка с предложения както беше за 2000-2010 мангите и всеки потребител предлага да кажем по 5 уаншота (бройката е под въпрос). Накрая в анкетата влизат ауншотите с най-много гласове (т.е ако уаншота харесва и на вас - по-добрe да го сложите) и си се гласува :> Изцяло потребителите избират, потребителите си и гласуват ^^'''

Големият минус е евентуално слаб интeрес и съответно слаба активност >.> Идеята може да е хубава, но ако няма участници - по-добре да я няма -_-

Другото е за това дали ще има лимит за уаншотите - т.е дали ще влизат всички уаншоти или само тези, чиито превод е излезнал съответната година ...???

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 10:25 am 
Аватар

^ И за това с уаншотовете съм съгласен.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 11:45 am 

И аз съм за добра идея на Logrus

п.п
САВА голям си само нз къде точно ме предупреди ; ) И какво като съм с нов ник и през proxyta и банеш и тоя и следващия. И то без да нарушавам правила ама то няма значение щото нали си главен модератор и никои нищо не може ти каже. И да влязох щото транса каза се разбера с тебе ама как да го направя като дори не мога вляза във форума. Интересно ми е ако бях excape или женско дали щеше ме банеш или щеше ми се мазниш? w/e ми е и за ника и за алл ма нах няма се занимавам повече с теб пък ти се гордеиии със себе си ; ) И банваи всеки дето има различво мнение от твоето all hail CABA the ruler на няколко раздела

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 4:30 pm 
Аватар
Модератор

В момента ги нарушават като избягваш бан. Но пак е нали "без да ги нарушавам". Влязъл си да се разберем или по-точно пак да се заяждаш и да се правиш на интересен?
"ак да го направя като дори не мога вляза във форума" очевидно е, че си влязъл, тогава какво лъжеш, че не може да влезеш? Ако момиче се държи като теб, да ходи да се заяжда и пуска тънки обиди всеки път когато може без провокация, то да, ще последва твоята съдба. И аз нямам намерение да се занимавам с теб повече, постигнахме съгласие значи. Повтаряй си, че си баннат защото имаш различно мнение, все ми е тая.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 11, 2012 7:42 pm 

Като вече съм баннат какви правила нарушавам. Ем като сме постигнали съгласие за какво ме банваш? Аре даи 1 правило дето съм нарушил преди да ме баннеш.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 5:46 pm 
Аватар

CaBa голям си няма съмнение, ама ще ми е интересно да видя как тея неща му ги казваш тет-а-тет на Логруса. Тогава аз лично ще гласувам за най добра аниме битка ин риъл лайв. То такъв флоулес няма да има никога! Много е лесно да се заяждаш когато си скрит зад компа. А пък банването на хора щото не ги харесваш не го разбирам, честно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 5:59 pm 
Аватар

Критики, предложения, въпроси и коментари върху отношението и истинската личност на Сава =))

DanteIX - не знам какъв си и за какво се бориш ....не мисля че тук му е място ... не знам защо е намесен Логруса ... за неправомерните банове си има едни лица наречени "администратори" ;/// Ако смятате че банове се дават без причина, пишете (ест. трябва да може да го докажете) - никой не ви е спрял ...

:hat:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 6:04 pm 
Аватар
Модератор

Какво се заяждам с Логрус не разбрах? И какво точно съм му казал? И кой съм баннал за дето не го харесвам? Като си нямате и напредстава за какво става дума, не се обаждай да се правиш ти на голям мъж сега скрит за компа. Roronoa Zoro беше баннат (вече няма бан) за арогантното си държание и заяждане от доста време насам (и особено когато не съм казвал нещо, за да го провокирам, а той се е заял), а не за един последен коментар който е направил. Такаче като не си наясно с положението, не се обаждай.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 10, 2012 6:38 pm 
Аватар

Могат ли към предложенията да се слагат картинки от официални артбуци?

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]