|
Дата и час: Пет Фев 21, 2025 2:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: High School DxD [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 12:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Брей, това аниме ме изненада. Мислех си, че ще е някакво супер безсмислено еччи с някакъв глупав плот, ама се оказа по-добро от това, което очаквах. Главният герой е голям перверзник. Дори, когато го убиха няколко пъти, той си мислеше за ц*ци - да се беше притеснил малко за живота си, а не, че ще умре без да е барнал на някаква пача ц*цата. Червенокосата мадама Gremory ми харесва. Обичам червенокоски. Общо взето ми хареса. Имаше и г/д добра битка, което ме учуди. Абе приятно изненадан съм от анимето. Ще си го следя. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) п.п. Интересно, че цензурата беше минимална, за което се радвам, щото няма да ми развали кефа да гледам прелистите на Gremory.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: High School DxD [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 11:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44021_1401110896.png) |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
lol супер аниме ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) неочаквах да бъде толкова добро (очаквах някое аниме от типа Green Green, но сгреших о.О ) 10/10 ще се гледа до край (а като излезе и Blu Ray ще се гледа 100% )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: High School DxD [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 07, 2012 11:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=70_1327423321.jpg) |
nikolai_131 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Юли 23, 2005 8:34 pm Мнения: 2552 Местоположение: ЧАЛГАНИСТАН
|
God Of Gaming написа: DXD-cups ![=))](./images/smilies/=)).gif) One of d main reasons to watch
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: High School DxD [Зима 2012] ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 08, 2012 3:44 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Много изруд, брато. Гледа се 100000000%.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|