|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: <† Jackals †> Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 1:41 pm |
|
Yamato |
|
|
|
CaBa написа: Брой томове : 6+ тома Статус : Ongoing Година : 2006 Жанр : Action / Shounen Сериализирана в : Young GanGan (Square Enix) Мангака : MURATA Shinya & KIM Byung Jin Град Cicero, изостанал свят изпълнен с хора от всички раси търсещи работа и подслон, корумпирана власт, многобройни банди, град в който е настъпило едно безредие. Дори не може да се провери точността на информацията за хората живеещи там. Многото въоръжени банди можеби са причината за кървавите спорове. Там живеят Jackals – професионални убийци, на разположението на всеки който плати повече. Link @AnimeS Link @data.bg Охх, не знам от колко време се кана да пусна на това темичка. Сега таман се и по раздвижиха с изкарването на чаптърите (което ми напомня, че още не съм чел новите чаптъри :> ) Та преди месец може би почнах да я следя мангата, което предвид темпото с което излизат главите не е кой знае колко много време но все пак... Първо за мангата като цяло, която както и да го гледам кърти от всякъде-арт,история,ГЕРОЙ,сетинг и тн.Арта както би трябвало да се очаква от повечето корейски произведения е АДСКИ добър и като стил се вписва много добре в самата творба.Историята пък е далеч надминава очакванията ми за gang wars action стереотипа, на който сме свикнали.В началото си мислех че до средата на втория волум всичко ща са некви случайни бойни сцени с прекалено много кръв и черва...Но всъщност са почти безсмислени бойни сцена с кръв и черва, който се развиват в няква история...А колкото до героите....Ии двамата са изроди...И двамата носят оръжия два пъти по големи от тях.А мечът на Никол е просто.... ...И така тъй като вече почнах да правя прекалено много правописни грешки спирам...Надявам се някой да обърне внимание на темата...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 3:11 pm |
|
Yamato |
|
|
|
CaBa написа: Охх, това ми напомня, че все още не съм наваксал тея чаптъри . Супер си е мангата, скоро даже и свърши (май 58ми беше последният чаптър). И остава само Strays и Illuminati да наваксват, без да им се трупат още чаптъри :>
Ем днес или вчера са излезнали 10-11 чаптър така че има доста да превеждат...предвид и тяхното темпо..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 5:19 pm |
|
Shadowcat |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Мангата е наистина доста добра като се има впредвид, че си падам по персонажи, които са наемници и всякакви подобни ^^^ По едно време я бях зарязала, че излизаше адски бавно, нооо вчера видях, че са излезли 10 и 11 чаптър, както Ямато отбеляза, та пак ще я почна. Мангата има всичко от арт(егати яките оръжия OWO), до екшън и история ^^ всичко е на ниво.
|
|
|
|
Заглавие: Re: <† Jackals †> Публикувано на: Нед Яну 25, 2009 3:26 pm |
|
IvanTheChemist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 11:01 am Мнения: 1817 Местоположение: Между тъканта на лабиринтите, пада се в Надежда-2
|
Бруталияяяяя!!! Просто с тия мечове сега какво мазало ще става. Яй срещи рицар без броня! Ще става (стана) кърваво!
_________________ I hate lame haters that hate just for the hate and because they think that "t3h hat1ng stuv iz kul".
Perfect-Blue написа: Щото в българия сеирджии и даващи акъл много, ама участници малко. My anime and manga list
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: <† Jackals †> Публикувано на: Чет Яну 05, 2012 8:38 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
WTF ... No, seriously ... WTF!???? Мангата почна чудесно, беше супер, беше мега яко - беше клише вярно, но беше добре направено клише + за кофите violence + nice art ... Какво повече можеш да искаш!? Свестен край примерно !!! То вярно, че по средата на мангата някак си историята леко почна да запада >.>' , а и то принципно история много-много нямаше (xD), но с този край ... с този край ... Много слаб ending за нещо, което тръгна толкова добре Аз ще си препрочета отново първите главички, пък ще се преструвам че по-нататък нещата не съм ги чела
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|