|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Enigma Публикувано на: Съб Юни 18, 2011 3:15 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Заглавие: Enigma/ənígmə Мангака: Sakaki, Kenji (История и Арт) Жанрове: Приключенско, Мистерии, Училище, Шоунен, Свръхестествено Статус: Онгоинг Сериализирано в: Shounen Jump (Седмична)Info @MALLink: MangaFox / MangaReader / MangaTradersТема в Манга ВръзкиРезюме:Хайба Сумио е гимназист със страна способност. Понякога когато заспи започва да попълва така наречения му "Съновник". В него той предсказва малко или много събитие от близко бъдеще. Използвайки способностите си той помага на не малко хора. Един ден майка му бива отвличана от човек с прякора Енигма (Загадка), който го кара да участва в игра от поредица от различни и опасни загадки в училище. Сумио обаче не е сам, а заедно с него са и други учениците от същата гимназия, като всеки от тях има някаква страна способност. За да се освободят от Енигма трябва да разрешават загадките му и да събират кодовете за бягство на всеки един от тях. Лично мнение:Като изключим разни шоуненски клишета, мангата не е зле и някои от загадките са определено интересни. Беше и доста неочакван обратът в 35 глава, което е хубаво. П.С. Нямаше да пускам принципно тема за това, но имаше вече тема за Franken Fan, депресирах се, а това беше точно до него в списъка ми.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Enigma Публикувано на: Съб Окт 15, 2011 11:54 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
ГОЛЕМИЯ ШОК! Президентът се оказа Канибал. Тва се подразбираше още, като се качи във влака, лол. Кири много добре го раздава, бадас от високо ниво. Иначе както казваш, Johnny, допада ми развитието на мангата и ми стана доста интересно къде, по дяволите, се озоваха останалите. Ясно е че някъде в тялото на Каниба- опа!, поправка - Коуда Шимей, но какъв точно е неговия талант?
|
|
|
Заглавие: Re: Enigma Публикувано на: Пет Ное 04, 2011 12:13 am |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Sad, but true. BridgeX написа: It ends on chapter 55, so we have at least three more chapters to read before it's all over. Очаквах поне още десетина чаптъра и тогава да й теглят чертата, но сега най-много се надявам да не сбъхти много историята, но за 3 глави вероятно няма как да стане. Дано стане ясно и каква е ролята на бащата на Сумио в цялата тази работа, защото според мен той заема главно място в историята на мангата или някак си е свързан с Енигма.
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|