|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ubel Blatt Публикувано на: Нед Авг 30, 2009 12:41 pm |
|
kidamy |
|
|
|
Ghostbuster написа: Сюжет : Когато империята Wischtech напада Szaalanden, императорът на Szaalanden изпраща на бойното поле четиринадесетте си най-силни млади войни.От тези четиринадесет боеца трима загиват във войната, четирима (наречени Lances of Betrayal) предават императора и се смята, че впоследствие са убити от останалите седем живи героя, които донасят мир и просперитет на държавата си. Две десетилетия по-късно Lances of Betrayal се появяват отново и създават бунтовническа войска близо до границата на графство Gormbark.В същото време младеж с белег на едното око и притежаващ черен меч, избива цял отряд от тази войска.Името на момчето е Koinzell и той става обект както на страх, така и на надежда за жителите на Szaalanden (очакващи появата на предречения нов герой), дори докато собственото му минало, мотиви и цел са мистерия за спътниците му в битките.Каква е истината за предателството на Lances of Betrayal и кой е младия Koinzell? Четете и ще разберете Лично мнение : Ubel Blatt е една супер добра манга, съсредоточаваща се върху отмъщението (съчетано с много кръв естествено) и изкуплението на главните герои. Историята е добра и има доста възможности за развитие на героите (+ че на моменти си има доста хардкор ечи ). Артът е приятен, светът в който се развива действието е доста детайлен и просторен.На мен лично ми хареса супер много и изчетох наличните глави на един дъх.Мангата мисля е месечна, което е минус и подобно на Claymore например трябва да се чака поне по 1 месец за нова глава Подобни манги са Claymore, Vinland Saga, Berserk, Suikoden, BanyaДруги имена : ユーベルブラット ,Evil Blade Томове : 9 Volumes (Ongoing) Жанр : Екшън, Фантастика, Шонен, Ечи, Приключенски Автор : Shiono EtoroujiГодина : 2004 Издател : Square EnixИнфо : MangaUpdatesFan-art : Pic1 // Pic2 // Pic3 // Pic4 Инфо взето от Манга Връзки thanks to Ghostbuster Прочетох всички налични чаптъри на 1 дъх. И според мангата си заслужава да я има в Дискусии. Лично мнение: Успее ли човек да преглътне първите два чаптъра, което не е лесно после мангата става на друго ниво Интересен обрат в историята. Различни раси, магически сили, битки, имби всичко си има тази манга.
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ubel Blatt Публикувано на: Пон Сеп 12, 2011 1:40 am |
|
Someone® |
|
|
|
Излезе нова глава най-накрая ПС Качена е в датата Tемата за връзки viewtopic.php?t=42595
Последна промяна Someone® на Вто Сеп 13, 2011 1:32 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ubel Blatt Публикувано на: Чет Окт 04, 2012 12:24 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Абе какво стана сега? Тоя Glenn не го ли бяха убили? Малко съм ги забравил предишните чаптъри ама все си мисля, че го бяха убили?! Пък сега появи по-'як' от всякога хах. Добре бяха тия два чаптъра ама май трябва да хвана да прочета старите, че нещо започнаха да ми се губят детайлите. Някакво инфо има ли в момента как излизат главите, че нещо не бях срещал нови преводи от доста време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ubel Blatt Публикувано на: Чет Окт 04, 2012 11:05 pm |
|
hellcreep |
|
|
|
Мхм нещо съм го пропуснал тоя хиатус. То като цяло направо си бях забравил за тая манга. Е супер поне, че отново се върна Ха дано поне тоя път си поддържа темпото.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 13 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|