|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 6:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grappler Baki Публикувано на: Пон Дек 26, 2011 3:50 am |
|
realist |
|
|
|
32 волюм на Ханма Баки, вече е пуснат по торентите.Сега остава да се пусне страницата на Ritual scanforge team.Те вече започват да сканират Баки, като също така са купили и старите сканове на The Wild Fang Project. Едит: Ето я страницата на новите сканлатори.В началото е на френски, но при регистрацията може да изберете да е на английски.Тук трябва да пуснат скановете, които ги нямаше досега за сваляне.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grappler Baki Публикувано на: Пон Дек 26, 2011 1:24 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
deathrazor написа: Фиксни темата да не е само за парвата част а за трите Гутоо.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grappler Baki | NGB | Hanma Baki General Discussion Публикувано на: Чет Яну 19, 2012 4:31 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
http://img.batoto.com/comics/2012/01/19 ... 000011.jpgБъдете готови, задава се! След боя на Пикъл срещу Джак, следва боя между него и Баки. Това е след около 100 чаптъра. Мен ме спойлнаха за битката (нямаше как , толкова време без една капчица информация, искаше ми се да разбера нещичко ), надявам се да излезе по един или друг начин преведена в нета ... или поне RAW (всъщност не съм търсил много усърдно, може и да има raw, ако някои знае, може ли да ми прати едно ЛС). Та така. Предполагам се сещате, какво се случва в края на тази уличка.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grappler Baki | NGB | Hanma Baki General Discussion Публикувано на: Чет Яну 19, 2012 4:51 pm |
|
realist |
|
|
|
Баща и син вечерят и синът си мисли, че може да накара бащата да измие съдовете. Аз до колкото разбрах има също и битка между Юджиро и Пики, в която Юджито му показва кой стои на върха на хранителната верига. Иначе тук има превод на много чапове, ама е само текст.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grappler Baki | NGB | Hanma Baki General Discussion Публикувано на: Съб Мар 31, 2012 12:53 pm |
FREEZER |
|
|
|
Има ли хора, които да са се присъединили към WFP?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grappler Baki | NGB | Hanma Baki General Discussion Публикувано на: Вто Апр 17, 2012 7:52 pm |
|
Archy |
|
|
|
Logrus написа: Щом не е made in china няма начин да е качествн продукт А тоя как каза OH MY GOD в трейлъра ме разби .Ина4е ми изглежда фейк незнам
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|