|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 3:33 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 16, 2011 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Хммм,анимето беше нещо ново за мен.Досега бях свикнал на комедийки,ечита и разни глупости и бях много скептично настроен към това аниме.Но преди един ден реших все пак да видя за какво става въпрос.Една дума-невероятно.Атмосферата беше доста мрачна,но бъзиците на Гътс със Каска разсейваха мрака.Едва ли на някой не му е харесал 21ви епизод,където Гътс "облада" Каска.Тримата главни действащи лица бяха толкова противоположни,че ми беше трудно да свикна.Грифит-винаги център на вниманието,красив,снажен,силен,брилиантен тактик и невероятно способен с меча.Ама взе,че "облада" принцесата и ми стана много антипатичен.Каска-типична мъжкарана отначало.Малко тсундарелка към Гътс,ама накрая се поразмекна.Стана ми жал за нея накрая.Изнасилването и беше доста гадно и брутално.Гътс-силата на бандата.Грамаден,силен,мълчалив.С тоя меч може да отсече някоя секвоя ако иска.Имах предчувствие още от 2-3 епизод,че той се влюби в Каска,но просто беше прекалено горд да го покаже.Тия тримата правиха атмосферата готина на макс.Това е едно от малкото анимета,за което не съжалявам,че изгледах с английско аудио.9/10 за него и сега чакам филма да излезе.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 12:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41419_1495920317.jpg) |
Night_Seeker |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
изгледах анимето преди около час и досега четох коментарите
Ами аз бях много изненадан от края - не очаквах всички да измрат , а сцената с ебането просто ме побърка как само й стискаше циците , после взе да я опъва на земята и отгоре на всичкото тя изпитваше наслада ! Направо издивях , идеше ми да вляза в анимето да отрежа пишката на Грифит и да сложа Каска на пениса на Гътс , докато онова лайно му дъвчеше ръката ! Просто тая сцена не се издържаше , обзема те едновременно възбуда и гняв докато я гледаш (поне при мен беше така , де).
Така , извинявям се за датайлността на горенаписаното.
В началото анимето ми приличаше на аниметата дето съм ги гледал като малък по телевизията - детски , не много смислени.Обаче в последствие става доста по-интересно и не дават само някакви смешни битки (наистина се поосраха с тия битки), ами и става ясно на зрителя що за човек , или по-точно , що за чудовище е Грифит.Тук е мястото да кажа , че Грифит много ми прилича на "чудовището" Йохан.Моментите, в които дават очите му отблизо са просто 1 към 1 - същите очи , същото безчувствено лице, същата убийствена харизма и невероятен интелект...
Като цяло беше добро аниме , но наистина мангата е доста по-различна и аз дето не чета манга взех че изтеглих някоя друга глава ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 2:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30916_1308794807.png) |
excape |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Night_Seeker написа: Като цяло беше добро аниме , но наистина мангата е доста по-различна и аз дето не чета манга взех че изтеглих някоя друга глава ... Ти само се зариби и ще ти дадем и други брутални заглавия.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 20, 2011 4:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Мда. Кат Хелсинг УЛТИМАТ примерно ! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Брутално , но красиво отвсякъде. Е - няма explicit sexual contents, но пак е Чакам с нетърпение филма по Берзерк ...!! Ако е точно по мангата , както разправят ще е в пъти по брутален от анимето, щот то е лекинко цензурирано.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 21, 2011 3:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Изгледах анимето. Няма да пиша някакви дълги постове - достатъчно има в темата, така че ще кажа накратко какво мисля за анимето. Според мен анимето си беше доста интересно, но така смотаха всичко накрая, че направо ме е яд. Сега очаквам филмите, които ще излизат през 2012 - дано тогава анимират повече от мангата и направят по-сносен край. (btw в трейлъра на филма Грифис изглежда супер зле - с това червило на устните. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Заради смотания край, давам 8/10 на анимето. Иначе вместо тия филмчета, да направят един хубав ремейк и да ми е мирна главата. Кък шъ съ радвам на ремейк.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: >> Berserk (1998) << ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 21, 2011 3:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Зависи как го погледнеш. Аз говоря, че края остана отворен, но ако говорим за самите сцени в последните 2 епизода - да, уникално е! Но този отворен край просто не трябваше да го има. Мисля, че едно време е трябвало да го анимират докрай, а не да го оставят с такъв отворен край.
Айде дано в тия филми да оправят нещата, ама аз все още си смятам, че един цялостен ремейк ще е много по-добре.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|