|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 10, 2011 12:37 am |
dataa |
|
|
|
Хммм Logrus явно си забравил много неща.Тези същества са специални,изглежда са в състояние да се придвижват по "Тихите Пръстени" мълниеносно.Това е чудовищно предимство,моментално подкрепление снабдяване прегрупиране.На тях може да не им пречи и Червената линия,ТЕ са живият кошмар за всеки водоплаващ флот.А възможностите им за стоварване на десант изобщо не коментирам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 10, 2011 8:07 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
И на мен не ми хареса че Посейдон се оказа принцесата. И вратичката с Джимбей ме навежда на мисълта че накрая наистина ще има някаква огромна битка с наще в средата, и всички пирати и кралства на които са помагали да дойдат и да помогнат (примерно Доли и Броги и великаните от Елбаф, Арабаста, Лола и пиратите от Трилър Барк), което пак нещо много много не ме устройва, защото уж Лъфи не иска да контролира нищо, и желанието му да стане крал на пиратите е за да бъде свободен, не да се вкарва в някви филми. Много го забози Ода напоследък
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 10, 2011 11:59 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
То за битката накрая се усеща още след като оставиха Виви да си командори на острова.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Дек 10, 2011 10:42 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
като зяпам от правителството онова зловещо старче с катаната и ми става ясно, че михоук няма да е най-добрия , та нашите с тях ще се заемат, за останалите ще са "приятелите" Ода може да върне по як начин Енел, например като маринка след като му унищожиха луната и да стане като онзи Джанго ли къв беше там измисления. Яко ще скочи на Луфи или някой друг от екипажа ако се засекат в новия свят .
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 14, 2011 3:51 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Май Ширахоши може да я вземат за накама, за да е в по-голяма безопастност след като блатния разбра коя е.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 14, 2011 4:22 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
И аз искам Енел да е маринка.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 14, 2011 4:46 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Най-накрая се разбра, че Древните оръжия дефакто са живи същества и че се предават от поколение на поколение. Много ми е интересно кои са другите две - Плутон и Уран... Сега остава оня течен олигофрен някак си да се добере до повърхността и да пусне информацията, че Слабушка е Древното оръжие Посейдон и да започне следващата война... А състаряването на Ходи и компания беше истински епично!
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 14, 2011 6:44 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
нека да краде, тъкмо победата на някой с хаки (Луфи) ще е по-епична. Искам да видя тия двамата, които са от екипажа na мамчето. Сигурно ще са интересни и ще има предколеден бой за сладки.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Дек 14, 2011 7:29 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Добре става интересно Вярно ли е че няма да има Джъмп другата седмица ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|