|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 2:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 04, 2011 4:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Logrus написа: трол чаптър Много ме радва чувството за хумор на мангаката ![:peace:](./images/smilies/peace.gif) x2 А и забравих да спомена, че малко ме израдва, че не взеха Трой и Джет с тях. Преди не ми дремеше за тях, ама сега с новия им вид не ме кефят много.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 04, 2011 10:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42015_1365527757.png) |
Embroile |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
trigun написа: В началото бях "Мерси за безсмисления филър", ама тоя тъп plot-twist и изряженията им на последната страница бяха просто безценни. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Точно каквото и аз си мислех. На мен обаче ми хареса идеята ей така да ги прескочат тия три месеца. Всмисъл, представяте ли си няколко чаптъра с тренировъчни монтажи? Или пък да се набутат в някаква друга арка, ей така, между другото, защото си нямат работа? Неее, тия са от типовете, които заякват наистина в сериозни битки. На мен лично ми е интересно сега с кого и как ще се справят (макар че голяма част от мен нашепва, че тоя турнир - или както там се води - някой ще го прекъсне, например, някоя тъмна гилдия, която е решила, че тъй и тъй по-голямата част от гилдиите са се събрали там, защо да не ги унищожим и да завладеем света).
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 05, 2011 12:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Уникален чаптър ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) В началото си помислих, че през тея 3 месеца ще се развие някоя арка за спасяване на света на зодиите, а те ще станат по-силни, обаче като го видях оня [краля] как се хили... ![=))](./images/smilies/=)).gif) След това като стана въпрос за разминаването във времето м/у двата свята си казах: "Еле, колко ще е яко, ако изпуснат турнира ![=))](./images/smilies/=)).gif) ", но и в същото време очаквах, че ще пристигнат малко преди да започне
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Дек 11, 2011 4:31 pm |
![Аватар](http://s14.postimg.org/b1us6nnc1/dadda_animes.jpg) |
Ice-Man |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Прочетох последните 6 чапа и съм доволен. Plot development-a нещо ми се струва слабичък, но иначе фенсървизът във ФТ много радва as always
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|